8 redenen waarom een photobooth een must-have is voor jouw feest of event  

12 oktober 2022 | Blog

Een photobooth is de onmisbare toevoeging aan je volgende festival, open dag, bruiloft of ieder ander feest. En de redenen waarom onze photobooth niet mag ontbreken liegen er niet om. Wij zetten 8 redenen voor je op een rijtje.

1 – Dikke pret gegarandeerd

Vermaak is toch wel een heel belangrijke reden om een photobooth te huren. Een photobooth is brenger van lol & vermaakt. Ongeacht de leeftijd van je gasten of de aard van je feest, een photobooth zorgt gegarandeerd voor lol. Of je nu een bruiloft met photobooth viert, sweet 16, een stel kleuters wilt vermaken op de kleuterschool, of de bejaarden van het jubilerende verzorgingstehuis, IEDEREEN maakt plezier voor de photobooth.

Hoe meer foto’s je gasten maken voor de photobooth, hoe leuker je event wordt.

2 – Een geprinte én digitaal persoonlijke herinnering

Ga je een goedkope photobooth huren, dan krijgen al je gasten een geprinte herinnering mee naar huis. Die fotoprint kunnen we natuurlijk stijlen voor jouw feest of event. Zo weten je gasten altijd waar hun foto gemaakt is. En die prints hangen vaak nog jaren op de koelkast of het prikbord. Huur je een digitale photobooth? Dan krijg je alles digitaal opgestuurd.

Naast prints zijn de photobooths van Propfun ook ijzersterk in het maken van digitale herinneringen. GIFjes, Slomo’s, video’s en Boomerangs deel je direct naar je mobiel zodat je ze razendsnel op social media kan zetten of kunt delen via WhatsApp. Zo gaan de herinneringen aan jouw event gewoon viraal.

3 – Onbeperkt foto’s maken met de photobooth

Zodra je de photobooth hebt opgebouwd kunnen jij en je gasten foto’s maken alle foto’s mogen geprint worden, zonder limiet op de hoeveelheid foto’s die je kunt/mag maken. Da’s optimaal plezier natuurlijk met je photobooth.
Je gasten gaan non-stop door, ze steken elkaar aan met foto’s maken en uur na uur wordt het gekker, leuker en dwazer,

4 – De manier om contact te maken

Waar het soms even duurt voordat een feest op gang komt, zie je met een photobooth dat de toon al veel sneller gezet is. Bij een familiefeest kent iedereen elkaar wel, maar op veel andere feesten kennen mensen elkaar niet. Je photobooth is dan een perfecte ijsbreker. Je ziet collega’s die elkaar nog niet kenden ineens samen voor de camera staan en je zus staat ineens foto’s te maken met je buurvrouw. Zo leuk om te zien dat iedereen elkaar vindt voor de photobooth.

5 – Een photobooth is geschikt voor ieder feest of event

Watvoor feest je ook organiseert, een photobooth is altijd een goed idee! Van een reunie, open dag, feestje op de bejaardensoos, bruiloft, verjaardag, winkelcentrum promotie, opening, kerstfeest, zomerfeest op de basisschool, gala op de middelbare school of een heftig middernachtelijk studentenfeest, een photobooth kan ALTIJD.

6 – Je staat altijd goed op de foto

Laat je pasfoto’s maken, dan is het vaak 1 klik en klaar is je foto, of je ‘m nu leuk vind of niet. Bij de photobooth kun je het net zo vaak opnieuw proberen tot je tevreden bent. En als je wilt kun je al die foto’s geprint meenemen, zo kun je ze thuis nog mooi vergelijken.

7 – Betaalbaar, goedkoop entertainment

Een photobooth huren van Propfun kan al voor € 295 (inclusief BTW), da’s wel een heel goedkope vorm van entertainment. Onbeperkt foto’s maken, de hele dag gebruiken, tastbare herinneringen, de hele dag/avond plezier, en dat allemaal voor zo weinig geld.

8 – Simpel en intuïtief in gebruik

De photobooths van Propfun haal je op bij een afhaallocatie in Nederland of België. Je vindt ons inmiddels op 50 locaties. Je haalt ‘m zelf op en sluit het zelf aan. Dat is heel simpel, iedereen kan het. En mocht er toch iets niet lukken, dan is support altijd dichtbij. In het weekend zijn we gewoon telefonisch bereikbaar tot middernacht, zo zorgen we ervoor dat jij zorgeloos kunt feesten.

 

Zo zijn er dus meer dan genoeg redenen waarom een photobooth huren in de buurt de beste keuze is die je voor je feest kunt maken!