Aanmelding afhaaladres

Propfun: Photobooths dichtbij brengen

Binnen Propfun werken we efficiënt samen om elke klant een onvergetelijke beleving met een photobooth te geven. Als locatiehouder speel je hier een cruciale rol in. Jij brengt namelijk als locatiehouder de photobooth dichtbij.

Locatiehouder zijn: Wat is het?

We plaatsen een photobooth bij jou thuis. We komen je uitgebreid instructies geven en helpen je op weg. We houden nauw contact, ook als we elkaar een poosje niet zien.

Wil een klant jouw photobooth gebruiken? Dan zal de klant een bestelling plaatsen op onze website. Jij ontvangt automatisch een e-mail met gegevens. Je plant een afspraak met de klant voor het ophalen en terugbrengen van de photobooth. Op het afgesproken moment zorg je dat de photobooth er piekfijn bij staat en geef je de klant een korte uitleg.

Optioneel: je beschikt over een auto waarmee je de photobooth incidenteel naar een klant wilt wegbrengen. Om de klant volledig te ontzorgen, installeer je de photobooth op de locatie en haal je ‘m na het feest weer op. De precieze tijden stem je met de klant af.

Locatiehouder zijn: voor wie is dit geschikt?

Je bent geschikt voor dit werk wanneer je vriendelijk bent, graag met mensen omgaat, je goed kunt plannen, communicatief vaardig en flexibel bent.

Ben je een tiener of juist nét met Pensioen? Het maakt niet uit in welke fase van je leven je zit. Dit werk is leuk voor ‘erbij’. Naast je studie, naast je werk, het kan allemaal.

Herken jij je er in en wil je aan de slag gaan? Meld je dan aan.

  • Heb je de mogelijkheid (en ben je bereid) om de photobooth in de buurt langs te brengen (in een straal van 20 kilometer)? Het systeem past in een auto.

Veelgestelde vragen