De beste tips voor een fantastische photobooth beleving op jouw bruiloft

9 juli 2022 | Blog

Je gaat trouwen, gefeliciteerd! Voor je trouwdag mag je een hoop zaken gaan regelen. De jurk, de feestlocatie, de taart én een heel leuke photobooth! En voor dat laatste ben je bij ons aan het goede adres.

We denken graag met je mee zodat je het maximale uit de photobooth kunt halen op je bruiloft. De photobooth is namelijk niet alleen leuk tijdens het feest, maar ook na het feest. Denk aan al die leuke foto’s die zijn gemaakt, de leuke gif’jes en video’s die zijn ingesproken. Een herinnering die altijd blijft.

 Als bedrijf timmeren we al jaren aan de weg. We hebben honderden bruidsparen geholpen met een photobooth en bundelen alle vergaarde ervaringen graag in een aantal praktische tips voor jou. Op die manier haal je het maximale uit je photobooth.

Afspraak maken met de locatiehouder

Op een feestdag wil je géén stress ervaren. Daarom stem je voor het feest met de locatiehouder af wanneer je de photobooth komt ophalen. Of misschien komt de locatiehouder de photobooth wel brengen. Je komt met een lege auto naar de locatiehouder, zodat alle spullen gemakkelijk in de auto passen. Een goede voorbereiding hierbij is écht het halve werk. 

Photobooth de complete dag gebruiken

Bij de feestlocatie zet je de photobooth binnen 10 minuten klaar. Hierna kun je gelijk aan de slag met het maken van foto’s, video’s en gif’jes. Je huurt onze photobooth altijd voor een hele dag. We raden je daarom aan om de photobooth voor het feest losbarst al klaar te zetten. Afbouwen? Dat doe je ná het feest. Zo kan iedereen de photobooth maximaal gebruiken. Is je feest op 2 verschillende plekken? Dan kun je de photobooth zo in de auto zetten en op de volgende locatie weer opbouwen. 

Achtergrond van de photobooth

Je kunt zelf een creatieve achterwand maken voor de photobooth. Leef je uit! Maak een tof spandoek, timmer een achterwand. Maak het zo bont als je wilt. Mocht je niet heel creatief zijn, dan raden we je een ballonnenboog aan. We hebben meerdere locatiehouders die gespecialiseerd zijn in het maken van ballonenbogen. Neem gerust contact met ons op voor de gegevens van deze locatiehouders of ga zelf op zoek naar een ballon-kunstenaar bij jou in de buurt. 

Photobooth naast de dansvloer

Wat je ziet, ga je gebruiken. We raden je aan om de photobooth zo dicht mogelijk bij de feestelijkheden neer te zetten. Zet ‘m vol in het zicht en zo dicht mogelijk bij de dansvloer. Hier zijn de meeste gasten in beweging en ze zullen daarom gauw gebruik maken van de photobooth. Hoe tof is het om een video op te nemen en dan met z’n allen in polonaise langs te lopen? Of tijdens het dansen een leuke boomerang op te nemen? 

Deel de leukste foto online

Tijdens het feest kun je je gemaakte foto, video of boomerang direct via e-mail of sms naar jezelf of iemand anders sturen. Hoe leuk is het om zo’n ontvangen foto even te uploaden naar social media? Voor deze functie moet de photobooth met het internet verbonden zijn. Is er géén internet op de locatie? Geen zorgen! De verstuurde bestanden komen in een wachtrij te staan. Bij het terugbrengen van de photobooth bij de afhaallocatie, worden alle bestanden alsnog verstuurd.

Gastenboek vol met mooie herinneringen

Regel een gastenboek bij je photobooth en laat iedere gast een leuke foto inplakken. Schrijf er dan ook gelijk wat leuks bij, zo heb je na het feest echt een geweldig boek vol mooie herinneringen. Bij de photobooth instant print kun je kiezen uit 1 grote print of 2 fotostrips. Wil je een gastenboek laten vullen? Dan raden we je aan om altijd voor 2 fotostrips te gaan. Zo kunnen de gasten één stripje inplakken en één stripje mee naar huis nemen. 

Feesten tot diep in de nacht

Duurt je feest tot diep in de nacht? Blijf de photobooth dan ook gerust al die tijd gebruiken. Je hoeft niet midden in de nacht de photobooth terug te brengen. We raden je aan om na je bruiloft lekker uit te slapen. Laat je ceremoniemeester, goede vriend of familielid daarom gerust de photobooth terugbrengen naar de locatiehouder. Dan kun je ’s ochtends op je gemak het goed gevulde gastenboek bekijken! We wensen je heel veel plezier en ook succes met alle voorbereidingen op het feest. Als photobooth-specialist, helpen we je graag bij het regelen van de photobooth. Trek daarom bij ons aan de bel wanneer je vragen hebt, we helpen je dan graag.

Wil je graag een photobooth huren op je trouwfeest? Reserveer dan nu gemakkelijk online!