De feest photobooth voor jouw feestje !

14 november 2022 | Blog

Een fotozuil huren van Propfun is dé feest photobooth bij uitstek. Eigenlijk is het zelfs een feestje in een feestje. En hoe dat mogelijk is leggen we je graag in dit artikel uit. Want als je van een feestje een feest wilt maken, dan mag zo’n tof fotoapparaat natuurlijk niet ontbreken.

De nr. 1 Feest Photobooth van Nederland (én België)

Zet je onze fotozuil neer op je feest, dan trekt deze je bezoekers aan als een magneet. Foto’s maken was nog nooit zo leuk. Met een simpele touch op het scherm worden de feest foto’s gemaakt. En heb je gekozen voor onze photobooth met printer, dan worden ze nog razendsnel uitgeprint ook.
Iedereen danst om de fotozuil, hier gebeurt het allemaal. Hier worden herinneringen gemaakt en vastgelegd voor later.

Je kunt pas een échte feest foto maken als er gedanst wordt

Maar dansen kun je helemaal niet vastleggen op een foto. Althans niet heel goed natuurlijk. Daarom gaan we bij Propfun gewoon een stapje verder dan foto’s. Onze feest photobooth is ook standaard uitgerust met het maken van Boomerangs, Slomo’s, GIFjes en video’s. En daarmee leg je een dansbaar feest natuurlijk pas echt tof vast.

Een feest photobooth huren voor jouw feest?

Of je nu een photobooth wilt huren voor je trouwfeest, verjaardagsfeest, wijkfeest, teamfeest, familiefeest, zomerfeest, schoolfeest, babyfeest of er-is-altijd-een-reden-voor-feest geeft, vergeet de feest photobooth niet! Zo’n fotoapparaat hoeft trouwens helemaal niet duur te zijn. Al vanaf € 175 huur je een digitale photobooth waar je de hele dag plezier van hebt. Je haalt ‘m zelf op bij één van onze meer dan 50 afhaallocaties in Nederland en België. Hij past in elke auto, mits je die natuurlijk helemaal volgestouwd hebt met passagiers, springkussens, ballonnen en andere feestartikelen.