Dit is dé manier om leuke foto’s te maken van de gasten op je bruiloft

4 juli 2023 | Blog

Een fotograaf inhuren voor jullie bruiloft is een mooie manier om jullie en jullie gasten op beeld te vereeuwigen. De foto’s worden hoe dan ook prachtig. Toch ontbreekt vaak de persoonlijke, authentieke noot met een vleugje humor. Met een photobooth worden gasten op de meest leuke manier vastgelegd, zodat jullie nog jaren met een glimlach in het fotoboek kunnen bladeren. In deze blog vertellen we je alle ins en outs over een photobooth op jullie bruiloft.

Foto’s maken van gasten bruiloft

Foto’s maken van gasten op een bruiloft met een photobooth is een ontzettend leuke manier om jullie trouwdag net dat beetje extra te geven. Er zijn verschillende mogelijkheden om jullie huwelijk én het nagenieten van de bruiloft onvergetelijk te maken met een photobooth en Propfun helpt je daar graag bij.

Props

Een photobooth huren zonder props is als een huwelijk zonder bruidspaar. Er zijn verschillende opties die jullie kunnen toevoegen om van het foto’s maken bruiloft een feest te maken.

Feestaccessoires

Wil je het graag klein houden met een neutrale achtergrond, maar wil je wel net dat beetje extra? Geen probleem, jouw gasten kunnen met de speciale functie op het scherm feestaccessoires toevoegen aan de foto, zodat een grappige snor of een gek mondje wordt afgebeeld op hun gezicht tijdens het nemen van de foto.

Bruiloftsthema

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om het thema van jullie bruiloft in te zetten als aankleding voor de photobooth voor foto’s maken van gasten bruiloft. Een prieel met droogbloemen kan bijdragen aan het romantische effect waar jullie naar op zoek zijn. Ook onze eigen lichtletters ‘LOVE’ kunnen een toffe en romantische toevoeging zijn voor foto’s maken van gasten bruiloft. Vooral wanneer het ’s avonds donkerder wordt of wanneer de photobooth wordt geïnstalleerd in een donkere ruimte komt deze prop echt goed tot zijn recht. Momenteel kunnen onze lichtletters alleen opgehaald worden op onze afhaallocatie in Oud-Beijerland, maar dan zijn jullie wel verzekerd van een romantische én spetterende setting.

Volkswagenbusje

Als bruidspaar aankomen op jullie bruiloft in een volkswagenbusje is een leuke en originele manier om jullie trouwdag in te luiden. Toch kun je zo’n ouderwets busje ook heel goed inzetten als prop voor jullie photobooth. Bij onze afhaallocaties in Enschede en Westervoort kun je een volkswagenbusje huren als trouwvervoer, maar je kunt het fotogenieke busje ook installeren op de locatie van jullie huwelijk en gebruiken als achtergrond voor de leukste en mooiste foto’s maken bruiloft. Het is zelfs mogelijk om de Propfun photobooth in het volkswagenbusje te plaatsen, zodat het interieur van deze oldtimer de setting voor de foto’s maken van gasten bruiloft wordt.

Ballonnen

Ook ballonnen lenen zich heel goed voor de aankleding van een setting met een photobooth. Met ballonnen kan je, net als met bloemen, veel verschillende decoraties maken in verschillende kleuren, zodat ook voor jullie een passende optie beschikbaar is. Bij onze afhaallocatie in Zaandam hebben ze een speciale pagina voor ballondecoratie voor een bruiloft en in Woerden is het zelfs mogelijk om met het bruidspaar in ballonvorm op de foto te gaan.

Aandenken met foto’s maken bruiloft

Het plaatsen van een photobooth op jullie huwelijk is niet alleen leuk voor jullie gasten om het plezier op jullie trouwdag te vergroten, maar zorgt ook voor een ontzettend leuk aandenken aan jullie trouwdag waar jullie nog vele jaren met een glimlach aan denken.

Polaroidkaders

De bruiloft photobooth van Propfun wordt geleverd met een printer die de gemaakte foto’s van de gasten direct uitdraait. Je hebt keuze uit vijftien verschillende templates, maar je kunt ook verschillende upgrades toevoegen aan jouw photobooth, zoals een eigen ontwerp voor de fotostrip of polaroidkaders op maat met de naam van het bruidspaar erop. De foto’s maken van gasten bruiloft kunnen direct worden uitgedraaid, maar kunnen ook via de photobooth direct naar de telefoon van de gasten gestuurd worden, zodat ze eenvoudig op sociale media of met familie gedeeld kunnen worden.

Gastenboek

Een van de mooiste aandenkens op een bruiloft, is het gastenboek. Jouw bruiloftsgasten schrijven vaak lieve woorden en wensen je samen veel geluk. Een gastenboek kan alleen maar leuker worden met de photobooth van Propfun. De gepersonaliseerde fotostrips kunnen direct worden geprint en door de gasten in het naastgelegen gastenboek geplakt worden.

Tip van Propfun: richt een speciaal hoekje naast de photobooth in met het gastenboek, stiften, stickers en ander decoratiemateriaal, zodat het foto’s maken van gasten bruiloft nóg leuker wordt.

Trouwvideo

Ook de trouwvideo krijgt met de photobooth een heel andere invulling. Met de photobooth kun je niet alleen een toffe foto’s maken bruiloft, maar ook een video, gif en boomerang. Deze beelden worden digitaal opgeslagen. Een leuke manier om de creaties van jouw bruiloftsgasten te bundelen, is het maken van een trouwvideo. Vraag jouw gasten om een korte videoboodschap met beeld in te spreken en thuis kun je heel eenvoudig de opgeslagen beelden monteren tot één geheel.

De voordelen van foto’s maken op een bruiloft van gasten bij Propfun

Foto’s maken op een bruiloft begint bij Propfun. Er zijn verschillende aanbieders bij wie een photobooth gehuurd kan worden, waarom kiezen voor Propfun?

  • Er zijn veel verschillende afhaaladressen waar jij jouw photobooth kunt ophalen. Er is altijd wel een afhaallocatie bij jou in de buurt.
  • De photobooth heeft verschillende bijkomende opties naast het maken van een foto, zoals een video, gif, boomerang of slomo.
  • De foto’s kunnen gestuurd worden naar een telefoon of naar een e-mailadres.

Op verschillende afhaallocaties kun je bijkomende extra’s boeken, zoals een volkswagenbusje of andere props voor foto’s maken bruiloft.