Een onvergetelijke fotobooth huren die meer kan dan printen  

2 oktober 2022 | Blog

Iedereen die een photobooth huurt wil die toffe fotostripjes printen op hun bruiloft, bedrijfsfeest, gala, jubileum, tentfeest, fancy fair, of … Dit kan bij het huren van een goedkope photobooth van Propfun!

Maar een fotobooth van Propfun is zovéél leuker dan alleen die geinige fotostrips met bijvoorbeeld een photobooth op je bruiloft. In dit artikel leggen we je uit wat voor andere leuke dingen je met onze fotobooths kunt doen.

Printen, printen en nog meer printen

Dat iedereen wil printen is wel duidelijk, maar we willen het nog even extra benadrukken. Met de fotobooths van Propfun kun je de hele dag printen, gewoon onbeperkt foto’s maken en alles wordt afgedrukt, zonder limiet.

Voor de fotoprints kun je kiezen uit de traditionele fotostrips van 5x15cm, maar ook 10x15cm prints zijn mogelijk. Een 10x15cm print met 1 foto erop, of met 3 of zelfs 4.

De Propfun Videobooth

Wil je video’s van je gasten? Of je nu een confession booth, kissing booth of videoboodschappen op wilt nemen, onze fotobooths kunnen het. Met een simpele druk op het scherm start de video opname en kunnen je gasten een leuke boodschap voor je opnemen.

Nog veel meer fun met de fotobooth

Naast foto en video maken je gasten ook GIFjes, Boomerang én slomo video’s.
Een GIFje ontstaat door het nemen van 4 foto’s, kort achter elkaar. Deze worden snel na elkaar afgespeeld en zo ontstaat een grappig bewegend GIFje.
Een Boomerang is een korte video opname van 4 seconde die achteruit terugspoelt … dus heen én weer.
Een Slomo video is een korte video opname van 5 seconden waar een gedeelte van vertraagd, dus in slomo, wordt afgespeeld en na afloop spoelt de video achteruit terug.

Met een fotobooth van Propfun heb je dus een fotobooth, videobooth, GIF booth, Boomerang booth én slomo booth in 1. Zo cool!

Direct je beelden delen via de fotobooth

Ga je een photobooth huren, dat worden de foto’s direct geprint zodat je je foto mee naar huis kunt nemen. Maar hoe kom je aan de video’s, GIFjes, Boomerang en slomo video’s?
Simpel! Die stuur je vanaf de fotobooth naar je e-mail, of toets je 06 in en krijg je beeld direct op je mobiel. Maar ook kun je een QR code op het beeld scannen of als je Apple gebruiker bent kun je je beeld naar binnen halen via Airdrop.

Je begrijpt het vast al … een fotobooth huren bij Propfun is een feestje. Een feestje met allerlei foto en video experiences die je kunt afdrukken én razendsnel naar jezelf kunt sturen.

Wil jij zo’n fotobooth huren? Check dan onze afhaallocaties in Nederland en Belgie, of reserveer direct.