Een origineel gastenboek voor je bruiloft

29 augustus 2022 | Blog

Bij een bruiloft hoort een gastenboek, zodat je deze speciale dag opnieuw kan blijven beleven. In de traditionele gastenboeken schrijven mensen slechts hun naam op met misschien nog een kleine felicitatie. Dit is natuurlijk niet heel bijzonder om terug te lezen en daardoor verdwijnen deze boeken vaak achter in de kast. Het is natuurlijk veel leuker als je een origineel gastenboek voor je bruiloft hebt, waardoor je deze nog vele malen zal openslaan en weer begint te stralen. Een goede manier om het boek wat persoonlijker te maken is door foto’s toe te voegen. Vooral de fotostrips van een photobooth zijn een goede toevoeging aan het gastenboek. In deze blog leggen we uit hoe een photobooth huren van Propfun voor een origineel gastenboek kan zorgen.

Een photobooth als origineel gastenboek

Een gastenboek is een mooie optie om de mooiste dag van je leven te herbeleven. Het is daarom leuk wanneer dit ook echt iets speciaals is. Het huren van een goedkope photobooth is een originele manier om een leuk gastenboek in elkaar te knutselen. De gasten maken een aantal foto’s in de photobooth instant print die meteen worden geprint op een fotostripje. Die gezellige fotostripjes kunnen ze vervolgens in het gastenboek plakken. Zorg voor pennen, glitter en stickers om de pagina nog wat meer op te vrolijken. De gasten kunnen hun naam en felicitatie bij het knutselwerk zetten. Bij Propfun maken we het allemaal nog makkelijker voor je en kan je de photobooth en het gastenboek in één keer regelen. Voor maar €35 krijg je een gastenboek, fotolijm en een zilveren en gouden pen. Hierdoor hoef je zelf niet nog apart spullen te halen en heb je wel een vrolijk gastenboek. De photobooth zorgt dus voor een makkelijke en toegankelijke manier om een origineel gastenboek voor je bruiloft te creëren. In plaats van enkel een naam en felicitatie, kan het pas getrouwde bruidspaar de volgende ochtend het boek openslaan en alle belevenissen van hun gasten bekijken en lezen.

Fotostrips maken een levendig gastenboek

Daarnaast zorgt een photobooth ervoor dat je een levendig gastenboek maakt. Dit komt niet alleen door het feit dat er niet alleen tekst in het boek staat, maar ook door hoe photobooths werken. Wanneer de gasten foto’s maken in de photobooth, beleven ze iets op dat moment. Deze herinneringen worden meteen vastgelegd. Zo komt je gastenboek dus vol te staan met momentopnames van de bruiloft zelf. Wanneer het bruidspaar door de pagina’s heen bladert zullen ze zien hoe hun gasten zich vermaakten, nieuwe mensen hebben leren kennen en hoeveel plezier ze hadden. Het huren van een goedkope photobooth is namelijk de ideale manier om je gasten en jezelf een avond vol plezier te geven. Het zorgt ervoor dat mensen elkaar leren kennen, doordat het als een goede ijsbreker dient. De magie van de bruiloft en de spontaniteit van het lekker gek doen voor de camera worden vastgelegd. Een photobooth zorgt er dus voor dat je gastenboek een soort samenvatting van de avond wordt en deze wordt op de bruiloft zelf al gemaakt. Hierdoor leeft het gastenboek en kan het bruidspaar nog in kleur en detail nagenieten van hun bijzondere dag. Het huren van een goedkope photobooth is daarom het beste trouw entertainment wat je kan vinden.

Een gastenboek voor jezelf én een trouwbedankje voor de gast

De bruiloft is niet alleen voor het bruidspaar, maar ook voor de gasten een bijzondere dag die mensen zich willen blijven herinneren. Het gebruiken van een photobooth en knutselspullen zorgt niet alleen voor een origineel gastenboek voor het bruidspaar, maar ook voor een origineel en uniek aandenken voor de gast zelf. Ze kunnen namelijk een fotostripje in het gastenboek plakken en een ander fotostripje meenemen als trouwbedankje. Ook kunnen ze deze versieren met stickers of aan het bruidspaar vragen of ze iets op de achterkant willen schrijven. De fotostripjes van de photobooth zorgen dus voor een leuk en uniek aandenken aan de bruiloft. Net zoals het bruiloft door het gastenboek zal bladeren, kunnen de gasten naar de foto’s kijken en zo de mooie dag terug zien en opnieuw beleven.

Kortom, het huren van een goedkope photobooth is een goede manier om een origineel gastenboek te maken, doordat de gasten hun foto’s op dat moment maken en in het boek plakken. Daarnaast levert het een goed en origineel trouwbedankje voor de gasten, waardoor zij zich deze bijzondere dag ook altijd zullen herinneren. Verder is een photobooth het beste trouw entertainment dat er is en is een avond vol plezier gegarandeerd. Je slaat dus drie vliegen in één klap. Bij Propfun maken we het je nog makkelijker door een speciaal pakket aan te bieden. Hier zit niet alleen het gastenboek bij, maar ook alle andere dingen die je nodig hebt. Dit is niet alleen toegankelijk, maar zorgt ook weer voor minder stress. Wil je een photobooth huren voor je trouwfeest? We helpen je namelijk graag om je bruiloft zo bijzonder mogelijk te maken!

 

gastenboek photobooth bruiloft