Nieuwjaarsborrel organiseren? 5 tips voor een op en top feestelijk oud en nieuw feest 

8 januari 2023 | Blog

Proost op een gezond en gelukkig nieuwjaar! Maar voordat jij kunt proosten met collega’s, kennissen, sportkameraden of … moet er nog een heleboel gebeuren. Is het jouw beurt om het oud en nieuw feest of de nieuwjaarsborrel te organiseren? Dan gaan wij je helpen! Eerlijk is eerlijk, wij helpen je niet met het poppen van de champagne, maar we kunnen je wel helpen met praktische tips om er een onvergetelijke new years party van te maken. 

Tip 1 Geen oud en nieuw feest organiseren zonder oliebollen 

Bij het organiseren van een nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsfeest mag een goede oliebol natuurlijk niet ontbreken. Maar … oliebollen zijn er ook in allerlei originele smaken! Van oliebollen met champagne tot oliebollen met Flügel. Maar ken je ook de hartige oliebollen? Denk dan eens aan mini ham-kaas oliebolletjes, Oosterse borrelbolletjes of een delicatesse zalmoliebol. Dat wordt origineel verrassen. 

Tip 2 De photobooth voor een goed fout & nieuw 

Naast champagne en oliebollen mag een te gekke photobooth natuurlijk niet ontbreken op je nieuwjaarsborrel. Kruip met vrienden, collega’s of familie voor de camera en leg de fun vast. Dat kan met foto’s, maar met een Propfun photobooth maak je ook onwijs leuke GIFjes, hilarische Boomerangs of trendy slomo video’s. Die kun je direct met de photobooth printen, maar je kunt ze ook razendsnel delen via e-mail, SMS, Airdroppen naar je iPhone of via een QR code downloaden. Zo’n photobooth is een onmisbaar extraatje dat je voor maar €295 kunt huren, en je haalt ‘m makkelijk zelf op bij één van onze meer dan 50 afhaallocaties in heel Nederland en België

Tip 3 Een nieuwjaarsfeest of nieuwjaarsborrel organiseren waar muziek in zit 

Of je nu kiest voor een DJ die live de plaatjes van de Top 2000 aan elkaar praat, of dat je een new years playlist aanzet vanaf Spotify … muziek mag niet ontbreken. Ga je een nieuwjaarsfeest en nieuwjaarsborrel organiseren en geen groot feest, dan kun je ook kiezen voor akoestische musici. Van een relaxt jazz trio tot een singer songwriter met gitaar, muziek maakt blij en zet de sfeer. 

Tip 4 Organiseer een nieuwjaarsborrel met pubquiz 

Hoe leuk is het om met collega’s of vrienden je eigen happy new year pubquiz te spelen. Als je een zakelijk event hebt kun je met de vragen inspelen op zakelijke hoogtepunten of kantoor-hilariteiten van het afgelopen jaar. Zo blik je op hilarische wijze terug op het jaar, maar kun je ook vast vooruitkijken naar wat het nieuwe jaar gaat brengen. 

Tip 5 Samenwerkend het jaar beginnen 

Een nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsfeest is een mooie gelegenheid om teamwork te bevorderen op een gezellige en speelde manier. Maak van je bedrijf een escape room om uit het oude jaar te ontsnappen. Of ga met elkaar naar een steeds populairder wordende indoor Jeu de Boules baan. Maar ook een VR team spel of een workshop djembe of cocktails maken zijn perfecte bezigheden om met elkaar te werken. Zo heb je enerzijds een gezellige start van het jaar en anderzijds werk je aan een frisse dosis teamspirit.

Waar en met hoeveel mensen je je nieuwjaarsborrel wilt organiseren maakt eigenlijk niet uit, maar vergeet vooral muziek én entertainment niet. Deze 2 ingrediënten zetten de sfeer en zorgen dat er nog lang over je oud en nieuw feest wordt nagepraat. En zo’n toffe Propfun photobooth zorgt er dan natuurlijk voor dat iedereen met één of meerdere foto’s met collega’s naar huis gaat als herinnering aan een onvergetelijk begin van het nieuwe jaar.