Huur een
photobooth

In de buurt én voor weinig

Huur een
photobooth

In de buurt én voor weinig

Photobooth Huren  •  Videobooth  •  Animated Gif Photobooth 

Huur een ‘do it yourself’ (DIY) photobooth voor je bruiloft of bedrijfsfeest. We hebben afhaaladressen bij je in de buurt. Of je nu in Nederland of Belgie woont. Huur de photobooth in Amsterdam, Ede, Eindhoven, Katwijk aan Zee, van Groningen tot Maastricht en nog 28 meer afhaaladressen.

We verhuren een photobooth al vanaf €195,-. Hiermee kun je foto’s, video’s en geanimeerde gifs maken. Deze bestanden ontvang je dan digitaal. Voor €80,- extra huur je er al een printkoffer bij. Hierbij zitten 1000 printjes bij inbegrepen. Goeie deal toch?

Bruiloft

Door de photobooth hebben we heel veel leuke herinneringen van de feestavond. Absoluut een must-have voor je bruiloft .

Sweet 16

Een photobooth huren was qua prijs niet te doen voor een sweet 16. Totdat ik jullie website vond! Bedankt!

 

Bedrijfsfeest

Hoe maak je een bedrijfsfeest bruisend? Huur een photobooth. Er ontstaat een sfeer waar nog lang over nagepraat wordt. 

Jubileum

Dit gif photobooth is echt de bom. We hebben gehuild van het lachen.  Later hebben we alles zelf bij laten printen. Ideaal dat dit kan.


evan-profielfoto-1
Bel Evan

+31(0)611496972

Het is een photobooth die je zelf razendsnel kunt opzetten.
Hierdoor is er dus geen medewerker vanuit ons nodig, waardoor de kosten laag blijven. Terwijl je wel de mooie fotostrip printjes hebt die je bij een duurdere photobooth hebt.

De photobooth is zelfs door een niet technisch persoon in minder dan 5 minuten op te zetten. Via deze link vind je een filmpje van het opzetten van de photobooth.

In de regel wordt de photobooth de dag van het feest opgehaald en de volgende dag weer teruggebracht.

Vaak is het mogelijk/wenselijk om de photobooth op de avond voor het feest op te halen. Hij kan dan de volgende dag weer teruggebracht worden. Of, als van de zaterdag op zondag is, kan hij op maandag geretourneerd worden. We rekenen hiervoor geen extra kosten.

De photobooth mag wel alleen op de huurdag zelf gebruikt worden.

templates

Als je kiest voor ontwerp 1-3 krijg je 1000 printjes van 5x15cm. Dat zijn dus langwerpige printjes, vergelijkbaar met fotostrips van vroeger. Van deze strips komen er altijd twee identieke exemplaren uit.

Als je kiest voor ontwerp 4-6 krijg je 500 printjes van 10x15cm. Dat zijn een soort postkaart formaat foto’s. Per sessie van 3-4 foto’s komt hier dus één printje van uit.

De photobooth past in een gemiddeld formaat auto. Hij past bijvoorbeeld in een Volkswagen Polo of groter. De photobooth bestaat uit vier losse delen die handig in een auto te zetten zijn.

Zorg er bij het ophalen wel voor dat er niet allerlei andere spullen in de auto liggen. Dat maakt het inpakken makkelijker.

In de regel hebben we altijd een photobooth beschikbaar voor je. De vraag is alleen of het afhaaladres in de buurt is. Neem contact op met Evan van Propfun om te controleren of er een photobooth bij je in de buurt beschikbaar is.  

De contactgegevens kun je hier vinden.


evan-profielfoto-1
Neem contact

op met Evan


 +31(0)611496972

info@propfun.nl