Fotozuil huren

Ga je trouwen of is het tijd voor een feestje? Dan mag onze fotozuil echt niet ontbreken! Met onze fotozuil maak je de hele dag onbeperkt foto’s, video’s én Boomerang GIF-animaties. Na je feest of bruiloft ontvang je alle digitale bestanden. Het zijn herinneringen voor het leven! Wil je liever een photobooth die ook printjes maakt? Bekijk dan onze ‘photobooth met prints’.

Deze fotozuil is af te halen bij 50+ locaties in Nederland en België.

€ 175,- incl. BTW

Vederlicht pakket

Digitale feestaccessoires
Digitale feestaccessoires

Voordat je begint met het maken van foto's kom je uit bij een scherm waar je digitaal een snor, baard, mondje of andere leuke dingen aan je gezicht kan toevoegen. Via gezichtsherkenning weet ons systeem precies waar het accessoire moet komen te staan, hierdoor heb je dus geen fysieke props en feestaccessoires meer nodig. Dit is een unieke functie. Als je even geen zin hebt in accessoires dan kan je dit scherm gewoon overslaan zodat je de mooiste foto's maakt zonder extra's.

Hele dag huur

Je huurt de photobooth altijd voor een hele dag. Op die manier kun je onbezorgd beelden maken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de photobooth weer weg moet. Je mag foto's maken op de feestdatum van 6 uur in de ochtend tot 6 uur 's nachts. Ophalen is in de meeste gevallen een dag eerder mogelijk, terugbrengen mag altijd op de volgende dag. De tijden zijn in overleg met de afhaallocatie af te stemmen. Let op: als je een photobooth op vrijdag huurt moet deze zaterdag wel voor 10 uur weer terug zijn bij de afhaallocatie. Als er geen reservering is voor de zaterdag is hier in overleg van af te wijken.

Foto's / Video's / Animated gifs
Foto's / Video's / Animated gifs

Met onze photobooth kan je foto's maken, video's opnemen en animated gifjes maken. Je hebt de keuze op het touchscreen om een fotosessie, een videosessie of een gifsessie te starten. Het eindresultaat zie je direct op het scherm. Alle beelden worden digitaal opgeslagen. Wil je het apparaat alleen voor foto's gebruiken? Dat kan! We zetten de video en gif functie voor je uit. Wil je hem alleen als videobooth gebruiken? Dan kunnen we de foto- en gif functie uitzetten.

Huidverbetering
Huidverbetering

Als je op de foto gaat wil je er zo charmant mogelijk op staan. Maar dat lukt niet altijd als je bezweet bent, of je net een dikke puist op je neus hebt. De Propfun photobooth helpt je op een mooie en subtiele manier. Na het maken van een foto zal je huid zal veel egaler ogen door een intelligente huidverbetering filter. Dit kracht van het filter is in te stellen.

Keuze uit 8 templates
Keuze uit 8 templates

Je hebt bij het reserveren de keuze uit 8 verschillende templates. Standaard is omlijsting van deze templates wit en is er geen tekst toegevoegd. Bij upgrades hebben we meerdere mogelijkheden om wel een leuk ontwerp en tekst op de fotostrip te krijgen.

SMS/Mail je beelden

Na het maken van de foto's kun je de fotostrip direct via e-mail of sms versturen. Het is voor deze functie noodzakelijk dat je de photobooth via de wifi op het internet aansluit.

Hoe werkt de fotozuil?

Je kunt een fotozuil starten door op de ‘Maak foto’, ‘Maak video’ en ‘Maak gif’ knop te tikken. De fotozuil zal dan gaan aftellen. Je kunt op het scherm aangeven of je feestaccessoires op je hoofd wil toevoegen. De software zal dit dan voor je doen. Hij telt vervolgens af en maakt de foto/video/gif. Hij laat dit eindresultaat op het scherm zien.

Met onze fotopaal kun je ook videoboodschappen en de geanimeerde gifjes opnemen. Vervolgens verwerkt de tablet dit tot een mooi eindresultaat. De beelden worden vervolgens digitaal opgeslagen. Je ontvangt achteraf alle beelden in een online galerij.

Check direct de beschikbaarheid

Upgrades

Wil je de fotozuil graag laten brengen? Of wil je graag de zuil een dag langer? Dat, en meer, is mogelijk met onze upgrades.

photoshop fotostrips

Het is mogelijk om zelf je ontwerp te maken. Wij hebben hiervoor Photoshop templates beschikbaar. Je hebt dus Photoshop nodig om dit ontwerp te kunnen maken. Je kunt al onze ontwerpjes vinden op de pagina Download Photoshop Templates.
Download hier onze Photoshop templates.

fotostrip booth

Kies een ontwerp uit de leuke collectie van meer dan 48 designs. Wij passen de tekst voor je aan en laden het ontwerp in de photobooth. Hier vind je een overzicht van alle ontwerpmogelijkheden. De tekst en achtergrondkleur van elk ontwerp is aan te passen. Bekijk hier alle basis templates. Bij deze upgrade is 1 feedbackronde inbegrepen.

fotostrip op maat

We maken een fotostrip op maat voor je. Hier kun je dus ook logo’s en andere grafische bestanden inbrengen. Bij de maatwerk fotostrip zijn een oneindig aantal feedback rondes inbegrepen.

Gebruik een reclamebord of ‘faceplate’ om de aandacht te trekken voor de photobooth. Deze plaat is volledig fullcolor te laten bedrukken.  Een volledig maatwerk ontwerp is inbegrepen bij de upgrade. Onze designer maakt graag een mooi ontwerp voor je.

 

digitale fotobooth

We sturen je alle gemaakte beelden digitaal toe. Je krijgt dus alle gemaakte foto’s, video’s en gifjes. Via de link die je van ons krijgt kan je alle beelden bekijken en per stuk of allemaal tegelijk downloaden. Deze link is beveiligd, alleen jij en diegene naar wie je de link doorstuurt krijgen je beelden dus te zien.

fotobooth brengservice

We brengen, installeren en halen de photobooth. Dit doen we binnen een straal van 20 kilometer rondom het afhaaladres (hemelsbreed). Hou hier bij het boeken rekening mee.

enquete

Gebruik de photobooth als krachtige marketingtool door vragen te stellen aan je gasten. Je kunt zelf vragen kiezen. Het is daarnaast mogelijk om de algemene voorwaarden (waar de gast mee akkoord gaat) aan te passen. Aan het einde van het evenement krijg je alle ingevulde antwoorden in een overzichtelijk Excel document.

digitale props photobooths

We ontwerpen 5 maatwerk gezichtprops voor de photobooth. Gezichtsprops zijn feestaccessoires die op je gezicht getoond worden op basis van gezichtsherkenning. De gasten kunnen deze props toevoegen aan hun gezicht. Deze gezichtsprops worden toegevoegd aan de bestaande gezichtsprops (alleen tijdens het event). Hier kun je hele leuke campagnes mee opzetten.

Goedkope photobooth voor elk feestje

Onze photobooth draait overuren op elk feestje. Hij wordt vaak ingezet op bruiloften, bedrijfsfeestjes en jubilea. Je huurt onze photobooth met printer al voor €275 per dag. Dat is inclusief onbeperkt foto’s printen, video’s maken, 24 uur huur en digitale feestaccessoires. Propfun is daarmee een van de goedkoopste verhuurders in Nederland en België. Onze Krachtpatser is meer dan een fotohokje. Het pakket bestaat uit:

De alles-in-één foto- en videobooth
Onze fotobooth (ook wel fotohokje genoemd) is multifunctioneel. Je kunt er foto’s mee maken, maar ook video’s en GIF-animaties. Je krijgt gegarandeerd hilarische foto’s en grappige videoboodschappen van je gasten!

Onbeperkte fotoprints, video’s en GIFs maken
Onbeperkt foto’s afdrukken, video’s en GIF-animaties maken, zijn bij ons Krachtpatser pakket inbegrepen. De printer heeft een capaciteit van 1000 foto afdrukken. Dat zijn langwerpige printjes, vergelijkbaar met fotostrips van vroeger (5x15cm). Van deze strips komen er altijd twee identieke exemplaren uit. Je moet wel héél erg je best doen om deze 1000 printjes op te maken. Toch geven we altijd een reserve rol met fotopapier mee, zodat je altijd en écht onbeperkt foto’s kunt maken.

Je kunt ook kiezen voor het printen op postkaart formaat (10x15cm). Dan krijg je 500 printjes. Dat zijn een soort postkaart formaat foto’s. Per sessie komt hier één printje van uit.

Hele dag huur (24 uur)
Voor €275,- huur je niet een paar uur, maar de hele dag ons fotohokje. En die dag begint bij ons om 6 uur ’s ochtens en eindigt om 6 uur ’s nachts. Op die manier kun je onbezorgd foto’s maken, zonder dat de photobooth halverwege weer weg moet.

Andere extra’s
Wanneer je onze goedkope photobooth huurt, krijg je nog een aantal extraatjes. Zo kun je onze foto’s niet alleen uitprinten, maar ook digitaal versturen naar je e-mail of telefoon. Dan heb je ze ook digitaal. Leuk om te delen met je vrienden via WhatsApp of op sociale media.

Uniek zijn onze digitale feestaccessoires die altijd bij ons pakket zijn inbegrepen. Via het scherm kun je eindeloos variëren met onze digitale feestprops: van snorren en pruiken tot brillen en gekke bekken. Daarnaast weten we dat iedereen graag mooi op de foto wil staan. Onze intelligente huidverbeteringsfilter zorgt ervoor dat jouw huid straalt op elke foto! Maak je dus geen zorgen om die puist op je kin of flinke wallen onder je ogen.