Photobooth huren

Ga je trouwen of is het tijd voor een feestje? Wil je veel herinneringen aan de dag? Dan mag onze fotobooth echt niet ontbreken! Met deze Krachtpatser photobooth maak je de hele dag foto’s, video’s én Boomerang GIF-animaties. Deze fotobooth huur je al vanaf €275,- per dag en dit is inclusief onbeperkt printen! Wil je nóg goedkoper en vind je printjes geen vereiste? Kijk dan eens bij onze ‘photobooth sms/mail’.

Meer dan een fotohokje

Stop met zoeken, je hebt de goedkoopste fotobooth bij jou in de buurt gevonden! Onze Krachtpatser is meer dan een fotohokje. Haal de fotobooth af bij 70+ afhaallocaties in Nederland en België.

€ 275,- incl. BTW

Krachtpatser pakket

Onbeperkt aantal prints
Onbeperkt aantal prints

Bij dit pakket mag je zo veel foto's maken als je wilt, je hebt namelijk een onbeperkt* aantal fotostripjes. Fotostrips zijn langwerpige printjes, vergelijkbaar met fotostrips van vroeger (5x15cm). Van deze strips komen er altijd twee identieke exemplaren uit. Je kunt ook kiezen voor het printen op postkaart formaat (10x15cm). Dan krijg je 500 printjes. Dat zijn een soort postkaart formaat foto’s. Per sessie komt hier één printje van uit. * De printer heeft een capaciteit van 1000 fotostrips. Het kan voorkomen dat je zelf de papierrol moet vervangen. Wij geven een reserverol mee en in onze video-tutorial wordt duidelijk uitgelegd hoe het vervangen werkt.

Hele dag huur

Je huurt de photobooth altijd voor een hele dag. Op die manier kun je onbezorgd beelden maken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de photobooth weer weg moet. Je mag foto's maken op de feestdatum van 6 uur in de ochtend tot 6 uur 's nachts. Ophalen is in de meeste gevallen een dag eerder mogelijk, terugbrengen mag altijd op de volgende dag. De tijden zijn in overleg met de afhaallocatie af te stemmen. Let op: als je een photobooth op vrijdag huurt moet deze zaterdag wel voor 10 uur weer terug zijn bij de afhaallocatie. Als er geen reservering is voor de zaterdag is hier in overleg van af te wijken.

Digitale feestaccessoires
Digitale feestaccessoires

Voordat je begint met het maken van foto's kom je uit bij een scherm waar je digitaal een snor, baard, mondje of andere leuke dingen aan je gezicht kan toevoegen. Via gezichtsherkenning weet ons systeem precies waar het accessoire moet komen te staan, hierdoor heb je dus geen fysieke props en feestaccessoires meer nodig. Dit is een unieke functie. Als je even geen zin hebt in accessoires dan kan je dit scherm gewoon overslaan zodat je de mooiste foto's maakt zonder extra's.

Huidverbetering
Huidverbetering

Als je op de foto gaat wil je er zo charmant mogelijk op staan. Maar dat lukt niet altijd als je bezweet bent, of je net een dikke puist op je neus hebt. De Propfun photobooth helpt je op een mooie en subtiele manier. Na het maken van een foto zal je huid zal veel egaler ogen door een intelligente huidverbetering filter. Dit kracht van het filter is in te stellen.

Foto's / Video's / Animated gifs
Foto's / Video's / Animated gifs

Met onze photobooth kan je foto's maken, video's opnemen en animated gifjes maken. Je hebt de keuze op het touchscreen om een fotosessie, een videosessie of een gifsessie te starten. Het eindresultaat zie je direct op het scherm. Alle beelden worden digitaal opgeslagen. Wil je het apparaat alleen voor foto's gebruiken? Dat kan! We zetten de video en gif functie voor je uit. Wil je hem alleen als videobooth gebruiken? Dan kunnen we de foto- en gif functie uitzetten.

SMS/Mail je beelden

Na het maken van de foto's kun je de fotostrip direct via e-mail of sms versturen. Het is voor deze functie noodzakelijk dat je de photobooth via de wifi op het internet aansluit.

Live slideshow
Live slideshow

Geef op een slideshow de gemaakte foto’s direct weer. Sluit een beamer, beeldscherm of tv aan op de HDMI aansluiting van de printbox. Et voila! Daar is je slideshow. Deze slideshow ververst automatisch als er nieuwe beelden binnenkomen. Op deze manier heb je niet alleen tijdens het maken van de beelden plezier, maar na de tijd ook.

Keuze uit 8 templates
Keuze uit 8 templates

Je hebt bij het reserveren de keuze uit 8 verschillende templates. Standaard is omlijsting van deze templates wit en is er geen tekst toegevoegd. Bij upgrades hebben we meerdere mogelijkheden om wel een leuk ontwerp en tekst op de fotostrip te krijgen.

Hoe werkt de photobooth?

Je kunt de photobooth starten door op de ‘Maak foto’, ‘Maak video’ of ‘Maak gif’ knop te tikken. De photobooth zal dan gaan aftellen. Je kunt op het scherm aangeven of je feestaccessoires op je gezicht wil toevoegen. De software zal dit dan voor je doen. Hij telt vervolgens af en maakt de foto/video/gif. Hij laat dit eindresultaat zien. Als je voor een fotosessie hebt gekozen zal hij direct gaan printen.

Check direct de beschikbaarheid

Upgrades

Wil je de photobooth graag laten brengen? Of wil je graag de photobooth een dag langer? Dat, en meer, is mogelijk met onze upgrades.

photoshop fotostrips

Het is mogelijk om zelf je ontwerp te maken. Wij hebben hiervoor Photoshop templates beschikbaar. Je hebt dus Photoshop nodig om dit ontwerp te kunnen maken. Je kunt al onze ontwerpjes vinden op de pagina Download Photoshop Templates.
Download hier onze Photoshop templates.

fotostrip booth

Kies een ontwerp uit de leuke collectie van meer dan 48 designs. Wij passen de tekst voor je aan en laden het ontwerp in de photobooth. Hier vind je een overzicht van alle ontwerpmogelijkheden. De tekst en achtergrondkleur van elk ontwerp is aan te passen. Bekijk hier alle basis templates. Bij deze upgrade is 1 feedbackronde inbegrepen.

fotostrip op maat

We maken een fotostrip op maat voor je. Hier kun je dus ook logo’s en andere grafische bestanden inbrengen. Bij de maatwerk fotostrip zijn een oneindig aantal feedback rondes inbegrepen.

digitale fotobooth

We sturen je alle gemaakte beelden digitaal toe. Je krijgt dus alle gemaakte foto’s, video’s en gifjes. Via de link die je van ons krijgt kan je alle beelden bekijken en per stuk of allemaal tegelijk downloaden. Deze link is beveiligd, alleen jij en diegene naar wie je de link doorstuurt krijgen je beelden dus te zien.

fotobooth brengservice

We brengen, installeren en halen de photobooth. Dit doen we binnen een straal van 20 kilometer rondom het afhaaladres (hemelsbreed). Hou hier bij het boeken rekening mee.

quote cards

Krijg naast de fotostrips ook een leuke 10x15cm print mee naar huis. Je kunt hiermee de leukste foto van de fotostrip kiezen, de tekst aanpassen, stickers toevoegen. Zie deze pagina voor meer informatie over de Quote Cards.

data export foto

De gasten kunnen de gemaakte beelden versturen via mail en sms. Ontvang al deze gegevens in een overzichtelijk Excel document.

enquete

Gebruik de photobooth als krachtige marketingtool door vragen te stellen aan je gasten. Je kunt zelf vragen kiezen. Het is daarnaast mogelijk om de algemene voorwaarden (waar de gast mee akkoord gaat) aan te passen. Aan het einde van het evenement krijg je alle ingevulde antwoorden in een overzichtelijk Excel document.

extra prints

Het is natuurlijk het leukst wanneer iedereen een print krijgt. Kies deze functie en aan het einde van de fotosessie zal de photobooth vragen naar het aantal prints. Hij doet dit op basis van gezichtsherkenning, dus bij 6 gezichten in beeld zal hij voorstellen om 6 prints te maken.

digitale props photobooths

We ontwerpen 5 maatwerk gezichtprops voor de photobooth. Gezichtsprops zijn feestaccessoires die op je gezicht getoond worden op basis van gezichtsherkenning. De gasten kunnen deze props toevoegen aan hun gezicht. Deze gezichtsprops worden toegevoegd aan de bestaande gezichtsprops (alleen tijdens het event). Hier kun je hele leuke campagnes mee opzetten.

fotoslinger bruiloft

Krijg naast de fotostrip ook nog een Quote Card uit de photobooth. Deze Quote kaarten kunnen je gasten ophangen aan een bijgeleverde slinger van 10 meter met 50 wasknijpers. Na de betaling sturen we het koord en wasknijpers op naar het factuuradres.

neushangers props

Gebruik deze props om een onuitwisbare indruk te maken. Hang deze bordjes aan je neus en de pret kan beginnen. Hilariteit gegarandeerd! Na betaling ontvang je een set van 20 stuks  op het ingevulde factuuradres.

love letters

Let op: deze letters zijn op dit moment alleen af te halen in Ede.

Huur een photobooth voor de leuke foto’s en deze letters voor de sfeer. De letters zijn 1.20m hoog en ongeveer 0.70m breed. Daarmee maak je dus gegarandeerd indruk. De letters zijn gemaakt van een lichte kleur hout en voorzien van warme toon ledverlichting. Er is één stopcontact nodig om alle letters te laten werken.