Photobooth huren Alkmaar

Stop maar met zoeken, je hebt de goedkoopste en leukste photobooth van Noord-Holland gevonden. Kies je voor Propfun, dan huur je een foto-, video- en animated GIF booth in één! Ben je op zoek naar een photobooth voor een speciale gelegenheid? Bijvoorbeeld een photobooth voor een verjaardag of een photobooth voor een babyshower? Bij Propfun ben je voor elke gelegenheid aan het juiste adres! Of je nu een photobooth voor kerst nodig hebt, een photobooth voor een huwelijk of een photobooth voor een ander feest, wij hebben de perfecte opties voor jou. 

Voor elk feestje in Alkmaar

Propfun heeft meerdere afhaaladressen in Noord-Holland. Namelijk in Alkmaar, dichtbij Heerhugowaard en in Den Helder. Je kunt de photobooth zelf ophalen en weer terugbrengen. Natuurlijk kunnen wij de photobooth ook brengen, installeren en weer ophalen als je feestlocatie in de buurt van onze afhaallocaties. Een photobooth huren in Noord-Holland kan al vanaf €195,- per dag met een onbeperkt aantal digitale foto’s!

BEL PROPFUN +31(0)88-8580858
Photobooth huren in Alkmaar

Een photobooth huren bij onze locatie in Alkmaar

Ook als je uit de buurt van Alkmaar komt ben je bij ons aan het juiste adres. Zo zijn we ook perfect bereikbaar vanuit :