Photobooth huren Antwerpen

Een photobooth huren in Antwerpen? Bij Propfun boek je voordelig de leukste!

 

Om van jouw feest een daverend succes te maken, heeft Propfun meerdere photobooths in Antwerpen beschikbaar. Met deze fotozuil kunnen je feestgangers zichzelf op de foto laten zetten. Of vast laten leggen op video, in grappige animaties of in toffe boomerangs. Of denk eens aan het bewerken van de portretten met digitale gezichtsprops en stickers voor extra fun! We garanderen je eindeloos veel plezier en unieke plaatjes.

Een photobooth huren via Propfun is helemaal niet duur. Je doet dat namelijk al vanaf €175,- voor een hele dag + avond. Dat is anders als bij de meeste verhuurders van fotohokjes waar je deze vaak maar een dagdeel kunt huren voor zo’n prijs.

Hoe kun je een photobooth in Antwerpen huren?

In Antwerpen werken we met meerdere beheerders van onze photobooths. Deze kun je online via onze site boeken. Dat kost slechts €175 per dag voor een standaardzuil met talloze opties: je kunt hem namelijk gedurende het hele feest foto’s laten schieten, video’s laten maken, slow-motion beelden en boomerangs of grappige animaties. Dat kan onbeperkt, hoeveel mensen je ook voor de camera zet. Delen van de foto’s is natuurlijk het leukst, zo heb je de mogelijkheid ze direct op Instagram, Facebook en je andere social media kanalen te plaatsen. Zo kun je bijna live iedereen deelgenoot maken van het feestgedruis.

 

Wat moet je doen? Het snelst boek je onze photobooth in Antwerpen via onze website. Na invulling van de datum en de betaling kun je contact opnemen met onze locatiehouder in Antwerpen voor een afhaalmoment. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij de photobooth komen bezorgen en alles voor je klaarzetten voordat het feest begint. Bij deze extra service zit het netjes ophalen uiteraard ook weer inbegrepen. Op die manier hoef je verder niets te regelen.

 

Wat kun je met onze photobooth?

  • Je huurt ‘m een complete dag
  • Foto’s, video’s, gif’jes, slow motion beelden en boomerangs maken 
  • Digitale feestaccessoires + stickers toevoegen aan je gemaakte foto’s
  • Huidverbetering op foto’s toepassen
  • Verstuur je gemaakte beeld direct via SMS en e-mail.
  • Keuze uit 15 fotostrip indelingen

*Met de printer erbij krijg je na iedere fotosessie direct een of meerdere printjes

 

 

Zonder printer €175,-   Met printer €275,-

Onze reviews

Wat zeggen onze klanten uit Antwerpen

Top service, duidelijkheid over de prijs en snelle communicatie. Ik raad dit bedrijf aan wanneer je een photobooth wilt huren voor je feest - Julie
Een echte sfeermaker op onze bruiloft. Zo fijn dat alle gasten los konden gaan met het maken van foto's en dat deze tweemaal afgedrukt werden. - Anne
De photobooth was echt een superleuk onderdeel van onze bruiloft! Makkelijk te bedienen en goede kwaliteit beelden. Het liep de hele avond storm! - Lucas
Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over de photobooth?

Na het inpluggen van de kabels is alles klaar! Propfun zorgt dat de instellingen goed staan. Je hoeft dus weinig technisch inzicht te hebben om de photobooth klaar te zetten op je feest. Bij de pagina ´Praktische informatie´ kun je een video vinden over het klaarzetten van de spullen. Kom je er niet uit? Check dan de instructievideo's in de iPad app. Lukt 't ook dan niet? Bel ons! We zijn goed bereikbaar en helpen je graag verder zodat je maximaal gebruik kunt maken van de photobooth.

Daar zullen we altijd ons best voor doen! Je haalt de photobooth in principe de dag van het feest op en brengt 'm de volgende dag weer terug. We snappen dat dit qua planning soms lastig is. Is de photobooth een dag eerder beschikbaar en is de locatiehouder in de gelegenheid om alles mee te geven? Dan mag je de photobooth van ons al eerder ophalen. Je brengt de photobooth de volgende dag terug. Is de volgende dag een zondag of is de photobooth de dag na het feest niét verhuurd? Dan mag je 'm van ons ook op een andere dag terugbrengen. Wij gaan er vanuit dat je de photobooth alleen op de huurdag gebruikt.

De photobooth past in een gemiddeld formaat auto. Hij past bijvoorbeeld in een Volkswagen Polo. Is je auto groter? Dan past 't zeker! We raden je aan om met een lege auto te komen. Wanneer je autostoeltjes en grote boodschappentassen thuis laat, gaan de vier losse onderdelen van de photobooth prima in de auto passen. Meer praktische informatie kun je vinden op de pagina ‘praktische informatie’.

Jazeker! We hebben (bijna) altijd een photobooth voor je beschikbaar. Je kunt op hierboven bij 'check beschikbaarheid' bekijken op welk afhaaladres er een photobooth beschikbaar is.

Photobooth huren voor je feest in Antwerpen

Fijne muziek, een prima dansvloer, lekkere drankjes en een photobooth vormen het ideale recept voor een succesvol feestje in Antwerpen. Bijvoorbeeld bij een vrijgezellenparty, een bruiloft of personeelsfeestje. Ideeën voor wat je ermee kunt doen, hebben we genoeg. Zo kunnen geprinte portretten samen een XL poster vormen, projecteer ze op een wand in de feestzaal of plak er een gastenboek mee vol. Poseren voor een smartphone kan natuurlijk ook, maar bij de photobooth lijkt iedereen net even wat meer zijn best te doen om zich op een geslaagde of grappige wijze vast te leggen.

Photobooth op je bedrijfsfeest

Is een bedrijfs- of personeelsfeestje altijd wat saai? Niet met een photobooth van Propfun! Dit is de ideale manier om felicitaties aan jubilarissen op een grappige manier over te brengen of zet hem neer bij de nieuwjaarsparty om ieders beste voornemens op te nemen. Ook voor meer zakelijke events is een photobooth huren in Antwerpen handig en leuk. Bijvoorbeeld bij de lancering van een nieuw product, de opening van een tentoonstelling of gebruik hem om het geleerde bij een workshop in beeld te brengen. Een bijpassend logo op alle beelden kunnen we zo voor je regelen.

Photobooth voor elk feestje

We hebben onze photobooth al vele malen in Antwerpen verhuurd en iedereen is razend enthousiast. Het recept is simpel; je sluit hem aan, je gasten gaan in gezellige of ludieke poses op de foto of video en de ingebouwde computer mailt ze door of print ze direct uit. Je hebt gegarandeerd de hele avond fun. Zelfs laat op de avond blijft video’s en foto’s maken leuk voor je gasten, want vaak genoeg gaat iedereen er twee, drie of zelfs vier keer op. Naarmate de uren verstrijken, worden de foto’s en animaties ook steeds grappiger. Wij zeggen daarom; probeer onze photobooth beslist eens uit.

Bel ons tussen 09:00 en 17:00 Bel-Contact-Propfun-Support-Team-1 Telefoonnummer: +31(0)88-8580858

DEZE BEDRIJVEN ZIJN FAN

Heineken
Walibi
Jumbo
Bookingcom
Rabobank
AlbertHeijn
Adyen
Arvato