Photobooth huren Arnhem

In Arnhem een feestje? Bij Propfun huur je al een photobooth vanaf €195.

 

Met onze photobooths kunnen we van jouw party in Arnhem iets onvergetelijks maken. Bij deze fotopaal kunnen jouw gasten zichzelf en hun familie, vrienden of collega’s op de foto zetten. Of maak een korte video, grappige GIF of hilarische Boomerang. Deze beelden zijn direct met iedereen te delen óf uit te printen. Denk ook aan te gekke slomo video’s en portretten met funny gezichtsprops. Zo geef je een extra dimensie aan elk feestje.

 

Een complete photobooth huren in Arnhem kan al vanaf slechts €195,- voor een hele dag. Dat is erg voordelig in vergelijking met andere aanbieders die bijvoorbeeld fotobooths verhuren voor maar 3 tot 6 uur.

Hoe werkt het huren van de photobooth in Arnhem?

Vanuit Propfun hebben we een locatie in Arnhem die onze photobooths aan je kan verstrekken. In de prijs van €295 per dag zit alles inbegrepen. Dat komt er op neer dat de printer het hele feest eindeloos doordraait, non-stop plezier gegarandeerd. Met onze Propfun photobooth komt de inspiratie vanzelf op gang: behalve dat je bezoekers printjes en foto’s kunnen uitwisselen met elkaar, is van de prints ook een giga fotowand te maken. Of deel de opgenomen beelden direct op je social media kanalen, Instagram of Facebook. Zo kun je iedereen van het feestgewoel mee laten genieten.

 

Een photobooth huren in Arnhem is eenvoudiger dan je denkt. Online via onze website maak je een boeking, vult je wensen in voor het soort prints en beelden en na afrekening neem je contact op met de doorgegeven locatiehouder voor een ophaaldag. Eigenlijk te druk met andere dingen? Het laten bezorgen van de bestelde photobooth naar de feestlocatie kan natuurlijk ook. De locatiehouder zorgt dan dat hij wordt aangesloten en klaarstaat als het feest van start gaat. En de volgende dag wordt alles netjes opgeruimd en meegenomen.

 

Wat kun je met onze photobooth?

  • Je huurt ‘m een complete dag
  • Foto’s, video’s, gif’jes, slow motion beelden en boomerangs maken 
  • Digitale feestaccessoires + stickers toevoegen aan je gemaakte foto’s
  • Verstuur je gemaakte beeld direct via SMS en e-mail.
  • Keuze uit 15 fotostrip indelingen

*Met de printer erbij krijg je na iedere fotosessie direct een of meerdere printjes

 

 

Photobooth digitaal €195,-

 

 

Photobooth met printer €295,-

Onze reviews

Wat zeggen onze klanten uit Arnhem

Top service, duidelijkheid over de prijs en snelle communicatie. Ik raad dit bedrijf aan wanneer je een photobooth wilt huren voor je feest - Ayoub
Een echte sfeermaker op onze bruiloft. Zo fijn dat alle gasten los konden gaan met het maken van foto's en dat deze tweemaal afgedrukt werden. - Corinne
De photobooth was echt een superleuk onderdeel van onze bruiloft! Makkelijk te bedienen en goede kwaliteit beelden. Het liep de hele avond storm! - Daan
Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over de photobooth?

Na het inpluggen van de kabels is alles klaar! Propfun zorgt dat de instellingen goed staan. Je hoeft dus weinig technisch inzicht te hebben om de photobooth klaar te zetten op je feest. Bij de pagina ´Praktische informatie´ kun je een video vinden over het klaarzetten van de spullen. Kom je er niet uit? Check dan de instructievideo's in de iPad app. Lukt 't ook dan niet? Bel ons! We zijn goed bereikbaar en helpen je graag verder zodat je maximaal gebruik kunt maken van de photobooth.

Daar zullen we altijd ons best voor doen! Je haalt de photobooth in principe de dag van het feest op en brengt 'm de volgende dag weer terug. We snappen dat dit qua planning soms lastig is. Is de photobooth een dag eerder beschikbaar en is de locatiehouder in de gelegenheid om alles mee te geven? Dan mag je de photobooth van ons al eerder ophalen. Je brengt de photobooth de volgende dag terug. Is de volgende dag een zondag of is de photobooth de dag na het feest niét verhuurd? Dan mag je 'm van ons ook op een andere dag terugbrengen. Wij gaan er vanuit dat je de photobooth alleen op de huurdag gebruikt.

De photobooth past in een gemiddeld formaat auto. Hij past bijvoorbeeld in een Volkswagen Polo. Is je auto groter? Dan past 't zeker! We raden je aan om met een lege auto te komen. Wanneer je autostoeltjes en grote boodschappentassen thuis laat, gaan de vier losse onderdelen van de photobooth prima in de auto passen. Meer praktische informatie kun je vinden op de pagina ‘praktische informatie’.

Jazeker! We hebben (bijna) altijd een photobooth voor je beschikbaar. Je kunt op hierboven bij 'check beschikbaarheid' bekijken op welk afhaaladres er een photobooth beschikbaar is.

Photobooth voor ieder feest in Arnhem

Onze Photobooth zal zich op elk type feestje thuisvoelen. Denk aan bruiloften, vrijgezellenparty’s, gala’s, personeelsfeestjes, jubilea, schoolfeestjes en natuurlijk festivals. Maak er bijvoorbeeld een speciale activiteit van waarin de bezoekers een speciale boodschap verwoorden voor het bruidspaar of de jubilaris. Of gebruik de prints om er een grote fotowand mee samen te stellen waarbij iedereen nog even kan nagenieten van het feest. Iedereen neemt namelijk even de tijd om te poseren, wat resulteert in grappige en leuke foto’s.

Photobooth voor bedrijven

Met de vele mogelijkheden is de photobooth ook voor bedrijven en organisaties interessant om in te zetten. Bijvoorbeeld bij een presentatie, open dag of een beurs. Deelnemers kunnen dan een evaluatie van een dienst, product of cursus geven via beeld of foto. Dat is allemaal net even wat leuker. Wil je als bedrijf daar je stempel op zetten, dan kunnen wij zorgen dat je eigen logo’s of slogans automatisch bij de beelden worden geplaatst.

Photobooth op elke party raak

Onze klanten die in Arnhem de Propfun photobooth al op een feestje hebben gehad, zijn allemaal erg enthousiast. Wat maakt onze Photobooth dan zo fantastisch? Vooral dat hij de hele dag op het feestje kan blijven draaien. Iedereen er nog een keer op? Geen probleem. Staat de photobooth er ook eenmaal, dan komen de feestgangers na verloop van de uurtjes vanzelf op allerlei ideeën. Hoe later in de avond en nacht.. hoe grappiger en ludieker de foto’s leert onze ervaring. Het is daardoor altijd weer een groot succes.

Bel ons tussen 09:00 en 17:00 Bel-Contact-Propfun-Support-Team-1 Telefoonnummer: +31(0)88-8580858

DEZE BEDRIJVEN ZIJN FAN

Heineken
Walibi
Jumbo
Bookingcom
Rabobank
AlbertHeijn
Adyen
Arvato