Photobooth huren Groningen

Een fantastisch feest, festival of event in Groningen organiseren? Een photobooth huren maakt het net even extra speciaal. Bij Propfun geniet je bovendien van de beste service.

 

Een photobooth, wat kun je daar nu mee? Nou, eenvoudig: de leukste foto’s, video’s en boomerangs maken van alle feestgangers. Laat ze zich uitleven voor unieke shoots, maak er grappige slow motion scenes van of laat de portretten opleuken met de meest fantastische gezichtsprops. Daarmee zijn onze photobooths superleuk voor plaatsing op studentenfeestjes, gala’s, trouwfeestjes en natuurlijk de jaarlijkse kerst- en nieuwjaarsborrel op je bedrijf.

 

Bij Propfun een photobooth huren is niet duur en we bieden je de beste service. Voor een hele dag betaal je bijvoorbeeld een prijs vanaf €175,-. Vergelijk je dat met andere fotohokjes die via andere verhuurders te krijgen zijn, dan kun je die voor dat bedrag vaak maar 3 tot maximaal 6 uur duren.

Snel en eenvoudig een photobooth in Groningen huren

Vandaag nog een photobooth huren voor het feestje morgen. Meestal is dat prima te regelen want wij werken met een aantal Propfun locatiemanagers die meerdere photobooths in beheer hebben. Voor slechts €175,- heb je hem 24 uur op je feestje staan en kun je er eindeloos gebruik van maken. Dat betekent onbeperkt animaties, boomerangs en foto’s maken door je feestgangers maken. Ook kunnen ze de beelden nog opluisteren met allerlei gifjes en digitale gezichtsprops. Bewaren gaat natuurlijk eenvoudig door ze door te sturen naar persoonlijke mailadressen. Of zet ze direct op social media en deel met vrienden die niet op het feestje konden zijn.

Ook zo enthousiast om een photobooth in Groningen te huren? Je regelt dat eenvoudig via onze website. Na het invoeren van de gewenste afhaaldatum en je online betaling, brengen we je in contact met een van onze locatiemanagers om het afhalen te regelen. Heb je geen vervoer of eigenlijk ook geen tijd, dan kunnen we als service de photobooth ook komen bezorgen en installeren. Zo heb jij er geen omkijken naar. Na afloop van het feest zorgen we dat alles ook netjes weer wordt opgeruimd en meegenomen, net wat je met ons wilt afspreken.

Wat kun je met onze photobooth?

  • Je huurt ‘m een complete dag
  • Foto’s, video’s, gif’jes, slow motion beelden en boomerangs maken 
  • Digitale feestaccessoires + stickers toevoegen aan je gemaakte foto’s
  • Huidverbetering op foto’s toepassen
  • Verstuur je gemaakte beeld direct via SMS en e-mail.
  • Keuze uit 15 fotostrip indelingen

*Met de printer erbij krijg je na iedere fotosessie direct een of meerdere printjes

 

 

Photobooth digitaal €195,-

 

 

Photobooth met printer €295,-

Onze reviews

Wat zeggen onze klanten uit Groningen

Top service, duidelijkheid over de prijs en snelle communicatie. Ik raad dit bedrijf aan wanneer je een photobooth wilt huren voor je feest - Jos
Een echte sfeermaker op onze bruiloft. Zo fijn dat alle gasten los konden gaan met het maken van foto's en dat deze tweemaal afgedrukt werden. - Akkie
De photobooth was echt een superleuk onderdeel van onze bruiloft! Makkelijk te bedienen en goede kwaliteit beelden. Het liep de hele avond storm! - Andy
Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over de photobooth?

Na het inpluggen van de kabels is alles klaar! Propfun zorgt dat de instellingen goed staan. Je hoeft dus weinig technisch inzicht te hebben om de photobooth klaar te zetten op je feest. Bij de pagina ´Praktische informatie´ kun je een video vinden over het klaarzetten van de spullen. Kom je er niet uit? Check dan de instructievideo's in de iPad app. Lukt 't ook dan niet? Bel ons! We zijn goed bereikbaar en helpen je graag verder zodat je maximaal gebruik kunt maken van de photobooth.

Daar zullen we altijd ons best voor doen! Je haalt de photobooth in principe de dag van het feest op en brengt 'm de volgende dag weer terug. We snappen dat dit qua planning soms lastig is. Is de photobooth een dag eerder beschikbaar en is de locatiehouder in de gelegenheid om alles mee te geven? Dan mag je de photobooth van ons al eerder ophalen. Je brengt de photobooth de volgende dag terug. Is de volgende dag een zondag of is de photobooth de dag na het feest niét verhuurd? Dan mag je 'm van ons ook op een andere dag terugbrengen. Wij gaan er vanuit dat je de photobooth alleen op de huurdag gebruikt.

De photobooth past in een gemiddeld formaat auto. Hij past bijvoorbeeld in een Volkswagen Polo. Is je auto groter? Dan past 't zeker! We raden je aan om met een lege auto te komen. Wanneer je autostoeltjes en grote boodschappentassen thuis laat, gaan de vier losse onderdelen van de photobooth prima in de auto passen. Meer praktische informatie kun je vinden op de pagina ‘praktische informatie’.

Jazeker! We hebben (bijna) altijd een photobooth voor je beschikbaar. Je kunt op hierboven bij 'check beschikbaarheid' bekijken op welk afhaaladres er een photobooth beschikbaar is.

Photobooth huren voor je feest in Groningen

Met je smartphone foto’s maken op een feestje is leuk, maar vaak vallen de resultaten best tegen. Met een photobooth zijn de foto’s altijd van topkwaliteit en iedereen spant zich ook even in om leuk of juist grappig op de plaat te worden vastgelegd. En alleen op de foto/video hoeft natuurlijk niet: nog leuker is om dat te doen met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s. Zo is elke fotoshooth een klein feestelijk moment. Bovendien zijn de resultaten in print of digitaal beeld snel rond te delen wat het nog leuker maakt. Ook aan de mogelijkheden zitten geen grenzen; laat iedereen bijvoorbeeld een foto maken voor in het gastenboek of plak de prints direct op een groot bord in de hal. Of projecteer ze live tijdens het feest op de wanden. Vaak zorgt dat ervoor dat iedereen straks in de rij staat voor dat speciale fotomoment.

Photobooth op je bedrijfsfeest

Onze photobooths voelen zich ook helemaal thuis bij zakelijke events, trainingen en beursen. Ze zijn bijvoorbeeld te gebruiken om de bevindingen over een programma, product of workshop vast te leggen. Vaak is dat nog leuker en effectiever dan een evaluatie schrijven. Een middagje brainstormen? Onze photobooth legt de beste ideeën razendsnel vast en deelt ze in het netwerk. Ook voor bedrijfsfeestjes en personeelsdagen is de fotozuil natuurlijk een welkome afwisseling op het programma. Bovendien zijn alle foto’s en andere media van de juiste logo’s te voorzien zodat alles helemaal bij de setting past.

Photobooth voor elk feestje

Zoek je nog iets om een feestje of event op te luisteren? Onze photobooth is dan altijd een succes. Huur deze fotozuil bijvoorbeeld in bij je housewarmingparty of familiefeestje, zet een jubilaris met de leuke foto’s en video’s in het zonnetje of breng er de warmste felicitaties mee over aan het bruidspaar. Onze photobooth leent zich ook uitstekend voor een geslaagd examenfeestje of zet hem neer bij het volgende studentengala. Je bent verzekerd van unieke plaatjes en het is bovendien ook heel gezellig om er aan mee te doen!

Onze photobooth werkt zo makkelijk, dat je er vrijwel geen omkijken naar hebt. Je gasten maken hun foto, deze komt direct online of op een scherm, of je laat de printer zijn werk doen om er een tastbare afdruk van te maken om zo mee te nemen of op te hangen. Feesten tot diep in de nacht? Voor onze photobooth geen probleem. Het aantal opnames is onbeperkt, dus maak er goed gebruik van. Bovendien komt de inspiratie vaak pas in de late uurtjes, dus dan wil iedereen vaak nog een keer. Zo krijg je een unieke registratie van jouw feestje.

Bel ons tussen 09:00 en 17:00 Bel-Contact-Propfun-Support-Team-1 Telefoonnummer: +31(0)88-8580858

DEZE BEDRIJVEN ZIJN FAN

Heineken
Walibi
Jumbo
Bookingcom
Rabobank
AlbertHeijn
Adyen
Arvato