Photobooth huren Limburg

Een photobooth huren in Limburg voor een feest of event? Dan doe je dat natuurlijk bij Propfun!

 

Propfun maakt met een photobooth jouw feestje net even wat leuker. Met de photobooth kunnen de feestgangers zichzelf niet alleen op de foto zetten, maar ook video’s en grappige slow motion filmpjes maken en allerlei gave boomerangs. Of wat dacht je van het toevoegen van grappige gezichtsprops of stickers? Dat betekent eindeloos veel fun. We hebben meerdere photobooths in Limburg, dus er is er altijd wel eentje te reserveren. Ideaal ook voor bruiloften en bedrijfsfeestjes!

 

Wist je dat bij Propfun een photobooth huren ook heel voordelig is? Je huurt hem met alles erop en eraan voor een complete dag al vanaf €175,-. Dat is goedkoper dan bij de meeste verhuurders waar je maar voor 3 of maximaal 6 uur een fotohokje kan huren. Wat ons betreft kan het feest dus zonder onderbrekingen de hele nacht doorgaan.

Hoe werkt het huren van de photobooth in Limburg?

Er zijn in Limburg drie enthousiaste locatiehouders voor onze photobooths. Deze hebben meerdere exemplaren klaarstaan voor jouw volgende feest, festival of event. Voor een prijs van €175 per dag, huur je al een complete photobooth, inclusief onbeperkt foto’s maken, video’s en slow motion beelden opnemen en gif’jes samenstellen en opnemen. De gemaakte beelden kunnen jij en je gasten direct delen: stuur ze naar jezelf via sms of e-mail of upload ze direct vanaf je telefoon naar Facebook, Instagram of andere social media. Dat betekent een grappige live registratie van het feest en ook nog eens dubbele feestvreugde!

 

Het boeken van een photobooth in Limburg gaat heel eenvoudig via onze website. Voer de gewenste datum in, betaal en je ontvangt direct de gegevens van de locatiehouder. Daarmee stem je af wanneer je de photobooth gaat ophalen. Straks eigenlijk geen tijd voor het ophalen? Dan kan de locatiehouder de photobooth ook brengen naar jouw feestje. Vink het gewoon even aan bij je boeking, en wij zorgen ervoor dat straks alles op tijd klaar staat en meteen gebruikt kan worden. Natuurlijk haalt de locatiehouder na het feest alles netjes weer op.

 

Wat kun je met onze photobooth?

  • Je huurt ‘m een complete dag
  • Foto’s, video’s, gif’jes, slow motion beelden en boomerangs maken 
  • Digitale feestaccessoires + stickers toevoegen aan je gemaakte foto’s
  • Huidverbetering op foto’s toepassen
  • Verstuur je gemaakte beeld direct via SMS en e-mail.
  • Keuze uit 15 fotostrip indelingen

*Met de printer erbij krijg je na iedere fotosessie direct een of meerdere printjes

 

 

Zonder printer €175,-   Met printer €275,-

Onze reviews

Wat zeggen onze klanten uit Limburg

Top service, duidelijkheid over de prijs en snelle communicatie. Ik raad dit bedrijf aan wanneer je een photobooth wilt huren voor je feest - Julie
Een echte sfeermaker op onze bruiloft. Zo fijn dat alle gasten los konden gaan met het maken van foto's en dat deze tweemaal afgedrukt werden. - Charlotte
De photobooth was echt een superleuk onderdeel van onze bruiloft! Makkelijk te bedienen en goede kwaliteit beelden. Het liep de hele avond storm! - Kai
Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over de photobooth?

Na het inpluggen van de kabels is alles klaar! Propfun zorgt dat de instellingen goed staan. Je hoeft dus weinig technisch inzicht te hebben om de photobooth klaar te zetten op je feest. Bij de pagina ´Praktische informatie´ kun je een video vinden over het klaarzetten van de spullen. Kom je er niet uit? Check dan de instructievideo's in de iPad app. Lukt 't ook dan niet? Bel ons! We zijn goed bereikbaar en helpen je graag verder zodat je maximaal gebruik kunt maken van de photobooth.

Daar zullen we altijd ons best voor doen! Je haalt de photobooth in principe de dag van het feest op en brengt 'm de volgende dag weer terug. We snappen dat dit qua planning soms lastig is. Is de photobooth een dag eerder beschikbaar en is de locatiehouder in de gelegenheid om alles mee te geven? Dan mag je de photobooth van ons al eerder ophalen. Je brengt de photobooth de volgende dag terug. Is de volgende dag een zondag of is de photobooth de dag na het feest niét verhuurd? Dan mag je 'm van ons ook op een andere dag terugbrengen. Wij gaan er vanuit dat je de photobooth alleen op de huurdag gebruikt.

De photobooth past in een gemiddeld formaat auto. Hij past bijvoorbeeld in een Volkswagen Polo. Is je auto groter? Dan past 't zeker! We raden je aan om met een lege auto te komen. Wanneer je autostoeltjes en grote boodschappentassen thuis laat, gaan de vier losse onderdelen van de photobooth prima in de auto passen. Meer praktische informatie kun je vinden op de pagina ‘praktische informatie’.

Jazeker! We hebben (bijna) altijd een photobooth voor je beschikbaar. Je kunt op hierboven bij 'check beschikbaarheid' bekijken op welk afhaaladres er een photobooth beschikbaar is.

Voor elk feest een photobooth in Limburg

In een tijd dat iedereen met een smartphone in de weer is, lijkt een photobooth wellicht wat ouderwets. Maar niets is minder waar. Want zodra hij staat, kan je er op een leuke manier onvergetelijke herinneringenmee vastleggen. Iedereen die ervoor gaat staan, maakt er een klein feestje van. Of gasten gaan samen op de foto. Prints en opgenomen foto’s kunnen direct worden uitgewisseld of creëer live een digitale fotowand die je in de feestzaal laat draaien. Je zult zien dat iedereen daaraan mee wilt doen. Natuurlijk is het ook een ideale manier om er straks een gastenboek mee vol te maken.

Ideaal voor bedrijfsfeestjes

Onze photobooths zijn ook prima toe te passen voor zakelijke events en beurzen. Je kunt het bijvoorbeeld inzetten bij workshops en brainstormsessies waar wordt nagedacht over een product of dienstverlening. Dat is weer eens wat anders dan eindeloze rapporten. Natuurlijk is de photobooth ook goed in te zetten bij de jaarlijkse kerst- of nieuwjaarsborrel en bij personeelsfeestjes. We kunnen de photobooth voor zulke doeleinden helemaal aanpassen aan jullie huisstijl, inclusief logo.
Voor het zakelijk huren van een photobooth in Limburg zijn er wat dat betreft mogelijkheden genoeg!

Speciaal voor feestjes

Eigenlijk is er geen feestje waar de photobooth zich niet thuis voelt. Onze klanten weten de photobooths voor de leukste feestjes in te zetten en altijd met succes. Bij onze photobooth heb je eigenlijk geen omkijken: het is klikken, online doorsturen of onze printer drukt direct een foto af die je gasten kunnen meenemen. Je kunt hem een dag onbeperkt gebruiken, hoeveel foto’s je ook maakt. Dus laat hem gerust de hele dag en avond staan. Vaak raken de feestgangers helemaal in de stemming en komen terug voor nog een tweede of derde foto of video. En hoe later op de avond, hoe grappiger ze vaak worden. Probeer het eens uit. Wij verwachten: dat feestje slaagt met een photobooth zeker!

Bel ons tussen 09:00 en 17:00 Bel-Contact-Propfun-Support-Team-1 Telefoonnummer: +31(0)88-8580858

DEZE BEDRIJVEN ZIJN FAN

Heineken
Walibi
Jumbo
Bookingcom
Rabobank
AlbertHeijn
Adyen
Arvato