Photobooth huren Maastricht

Wil je een photobooth huren in Maastricht? Bij Propfun huur je voordelig de leukste!

 

Een feestje in aantocht en een photobooth huren in de buurt? Dat heeft Propfun meerdere photobooths in Maastricht voor je klaarstaan om daar iets onvergetelijks van te maken. Met een photobooth kunnen gasten zichzelf en hun besties niet alleen op de foto zetten, maar ook video’s maken, slow motion beelden en toffe boomerang videoloops. Dat geeft een bedrijfsfeestje, bruiloft of studentenparty net even wat meer fun. Ook het toevoegen van digitale gezichtsprops en stickers aan de foto’s is mogelijk. Allemaal extra leuk dus!

 

Bij Propfun een photobooth huren kan voor een hele dag + avond al vanaf €195,-. Dat is meer en voordeliger dan een fotohokje voor 3 of 6 uur bij andere verhuurders.

Hoe werkt het huren van de photobooth in Maastricht?

In Maastricht werken we met enthousiaste Propfun locatiehouders. Die hebben elk meerdere photobooths voor jouw feest klaarstaan. Huren van een photobooth in Maastricht is al mogelijk voor €195 per dag. Dat betekent dat je voor die pijs de hele dag en avond onbeperkt foto’s, video’s, gifs en boomerang loops kunt opnemen. Je kunt alles met de gemaakte bestanden doen: stuur ze direct door naar een e-mailadres of deel ze via Instagram, Facebook of andere social media platforms. Voor de thuisblijvers en terugkijkers dus extra en dubbel veel fun.

 

Boeken van een photobooth in Maastricht doe je onze website. Na betaling ontvang je de gegevens van onze locatiehouder die ervoor zorgt dat de photobooth op de gewenste datum voor je klaar staat. Op dat adres haal je hem op. Liever laten brengen naar de feestlocatie? Dat kan ook. Vink deze breng- en haalservice gewoon als extra optie aan bij je boeking. Daarmee heb je eigenlijk geen omkijken naar de installatie en het opruimen van de photobooth, want dat regelen wij.

 

Wat kun je met onze photobooth?

  • Je huurt ‘m een complete dag
  • Foto’s, video’s, gif’jes, slow motion beelden en boomerangs maken 
  • Digitale feestaccessoires + stickers toevoegen aan je gemaakte foto’s
  • Huidverbetering op foto’s toepassen
  • Verstuur je gemaakte beeld direct via SMS en e-mail.
  • Keuze uit 15 fotostrip indelingen

*Met de printer erbij krijg je na iedere fotosessie direct een of meerdere printjes

 

 

Photobooth digitaal €195,-

 

 

Photobooth met printer €295,-

Onze reviews

Wat zeggen onze klanten uit Maastricht

Top service, duidelijkheid over de prijs en snelle communicatie. Ik raad dit bedrijf aan wanneer je een photobooth wilt huren voor je feest - Jente
Een echte sfeermaker op onze bruiloft. Zo fijn dat alle gasten los konden gaan met het maken van foto's en dat deze tweemaal afgedrukt werden. - Evi
De photobooth was echt een superleuk onderdeel van onze bruiloft! Makkelijk te bedienen en goede kwaliteit beelden. Het liep de hele avond storm! - Floor
Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over de photobooth?

Na het inpluggen van de kabels is alles klaar! Propfun zorgt dat de instellingen goed staan. Je hoeft dus weinig technisch inzicht te hebben om de photobooth klaar te zetten op je feest. Bij de pagina ´Praktische informatie´ kun je een video vinden over het klaarzetten van de spullen. Kom je er niet uit? Check dan de instructievideo's in de iPad app. Lukt 't ook dan niet? Bel ons! We zijn goed bereikbaar en helpen je graag verder zodat je maximaal gebruik kunt maken van de photobooth.

Daar zullen we altijd ons best voor doen! Je haalt de photobooth in principe de dag van het feest op en brengt 'm de volgende dag weer terug. We snappen dat dit qua planning soms lastig is. Is de photobooth een dag eerder beschikbaar en is de locatiehouder in de gelegenheid om alles mee te geven? Dan mag je de photobooth van ons al eerder ophalen. Je brengt de photobooth de volgende dag terug. Is de volgende dag een zondag of is de photobooth de dag na het feest niét verhuurd? Dan mag je 'm van ons ook op een andere dag terugbrengen. Wij gaan er vanuit dat je de photobooth alleen op de huurdag gebruikt.

De photobooth past in een gemiddeld formaat auto. Hij past bijvoorbeeld in een Volkswagen Polo. Is je auto groter? Dan past 't zeker! We raden je aan om met een lege auto te komen. Wanneer je autostoeltjes en grote boodschappentassen thuis laat, gaan de vier losse onderdelen van de photobooth prima in de auto passen. Meer praktische informatie kun je vinden op de pagina ‘praktische informatie’.

Jazeker! We hebben (bijna) altijd een photobooth voor je beschikbaar. Je kunt op hierboven bij 'check beschikbaarheid' bekijken op welk afhaaladres er een photobooth beschikbaar is.

Photobooth huren voor je feest in Maastricht

Wat maakt een photobooth huren in Maastricht nou zo geweldig? Is de hele avond vastleggen op de smartphone niet net zo leuk? Nou… nee! Met een photobooth heb je gelijk een tastbare herinnering van dat onvergetelijke feestje in handen. Neem en print direct foto’s, wissel ze uit en je kunt er meteen een fotowand of mooi gastenboek mee volplakken. Ideaal dus bij een bruiloft of een vrijgezellen of jubileumparty. En de ervaring leert.. iedereen doet net even wat meer zijn best om er leuk op te staan.

Photobooth op bedrijfsfeest

Staat er binnenkort een bedrijfsfeest of personeelsparty op de agenda? Luister het feest dan op door een photobooth erbij te huren. Collega’s kunnen er dan allerlei boodschappen voor de organisatie en voor elkaar mee vastleggen. Of maak er gewoon een gezellige activiteit van. Voor ons is het niet moeilijk om de photobooth ook helemaal aan de huisstijl aan te passen met logo’s en slogan’s. Deze kunnen dan bijvoorbeeld op de afdrukken worden meegeprint. Ook zeker aan te raden voor kerst- en nieuwjaarsborrels!

Bij elk feestje een Photobooth

Een photobooth kan elke bruiloft, verjaardag en nieuwjaarsparty opluisteren en is altijd weer een succes. Het recept is simpel; je sluit hem aan, je gasten gaan in gezellige of ludieke poses op de foto of video en de ingebouwde computer mailt ze door of print ze direct uit. Voor de huurprijs kan dat allemaal onbeperkt, dus laat het feestje gerust tot laat doorgaan. Je gasten uitgekeken op een foto? Haal ze dan eens over een video of boomerang clip te maken. Of een grappige animatie. Als eenmaal de inspiratie komt, dan zijn je gasten vaak niet meer bij de Photobooth weg te slaan.

Bel ons tussen 09:00 en 17:00 Bel-Contact-Propfun-Support-Team-1 Telefoonnummer: +31(0)88-8580858

DEZE BEDRIJVEN ZIJN FAN

Heineken
Walibi
Jumbo
Bookingcom
Rabobank
AlbertHeijn
Adyen
Arvato