Propfun photobooth on wheels … maak kennis met ons photobooth busje  

11 maart 2023 | Blog

Dé VW photobooth voor jouw feest

Propfun photobooths zijn van zichzelf al supertof, naast foto’s maak je GIFjes, Boomerangs, Slomo en video’s. Goedkope photobooth huren? Je kunt onbeperkt printen én direct vanaf je event de foto’s delen naar mobiel of e-mail. Maar het wordt nóg leuker als je daar het kekke uiterlijk van een klassiek VW busje aan toevoegt! Zo krijg je een uniek photobooth busje voor je festival, bedrijfsevent, bruiloft, braderie, feestweek of misschien zelfs wel voor winkelcentrum promotie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Laten we even bij het begin beginnen …

De standaard Propfun photobooths haal je op bij één van onze afhaalpunten in het land. We werken hiervoor met partners die naast hun eigen bezigheden ook locatiehouder van Propfun zijn. Graag stellen we je voor aan Lotte van www.bijzonderebusjes.nl. Zij verhuurt vanuit Westervoort, onder de rook van Arnhem, VW busjes en andere toffe voertuigen. Én zij is locatiehouder van  de Propfun photobooths! Als package deal huur je een toffe VW bus met daarin de Propfun photobooth. Dat betekent dus dubbel plezier. Maar … let op! Dit kan alleen vanuit Westervoort, en niet vanaf onze andere locaties.

Zo werkt het photobooth busje

JA! Dat is nog leuker dan alleen een losse photobooth. Je kiest uit een aantal modellen/kleuren VW busjes. De chauffeur parkeert de bus op je event, zorgt voor toffe aankleding en schuift de zijdeur open. Zodra de deur open is kunnen je bezoekers de photobooth bus in, plaatsnemen op de bank en foto’s maken. Lachend stappen ze uit, en eenmaal buiten rolt de print vanzelf uit de printer.

De VW bus photobooth wordt altijd op je event begeleid door Lotte of één van haar collega’s.

Zullen we wedden dat je gasten in de rij staan om in te mogen stappen?

Photobooth busje huren?

Dat kan! De Propfun VW photobooth is alleen te huur vanaf onze locatie in Westervoort (Arnhem). De huurprijs voor 3 uur photobooth met VW bus is € 699 incl. BTW. Per gereden kilometer vanaf Westervoort betaal je € 0,50.
Wil je een uur langer photobooth fun? Dan kost dat uurtje extra € 75.

De prijs is inclusief onbeperkt printen en er is een begeleider bij de photobooth.

Wil je huren voor meerdere dagen of voor lange dagen? Laat het ons weten, we maken graag een prijsje voor je op maat.

Wil je de VW photobooth huren? Mail dan de event datum, gewenste tijden en locatie naar hallo@propfun.nl en dan zetten we alles voor je op een rijtje. Je kunt deze optie namelijk niet online direct boeken.

vw bus photobooth huren

vw photobooth huren