Sinterklaasfeest organiseren met een twist: ontdek de magie van de Sinterklaas photobooth

5 september 2023 | Blog

De gezellige sfeer, de zoete geur van pepernoten en de opwinding van cadeautjes – het Sinterklaasfeest is een tijd van gezelligheid en mooie momenten. Hoe kun je deze speciale momenten nog onvergetelijker maken? Met een photobooth op jouw Sinterklaasfeest leg je die momenten perfect vast! Een photobooth voegt niet alleen een leuke en interactieve dimensie toe aan het feest, maar legt ook het plezier van het moment vast.

De magie van Sinterklaas vastleggen met een photobooth

Sinterklaas is een magische tijd, vooral voor de kleintjes. De opwinding van het wachten op de Sint en zijn pieten, het schoentje zetten, en het openen van de cadeautjes – deze momenten vol verwondering verdienen het om vastgelegd te worden. Een photobooth biedt een perfecte gelegenheid om deze magische momenten te vangen.

Als je als bedrijf een sinterklaasfeest organiseert voor de kinderen van je medewerkers is een photobooth superleuk, maar ook voor de vele Sinterklaashuizen waar de magie van Sinterklaas tot leven wordt gewekt. Of denk aan de winkelcentra waar je met een photobooth op de foto zou kunnen gaan met Sint, Piet of in supergaaf Sinterklaas decor.

En hoe leuk is het dan dat de kinderen naar huis gaan met een eigen geprinte foto die ze een mooi plekje gaan geven op hun eigen kamertje.

De Sinterklaas photobooth met een uniek sinterklaasfeest decor

Ga jij een Sinterklaasfeest organiseren? Bij Propfun verhuren we de photobooth die jij hiervoor kunt inzetten. Je huurt ‘m lekker makkelijk in de buurt we hebben 50+ afhaallocaties in Nederland en België. Maar hoe leuk is het als je deze photobooth voor een tof, uniek, Sinterklaas decor zet? De decors verhuren wij niet, maar we kunnen je wel helpen met wat inspirerende ideeën!

  • Het kantoor van Sinterklaas
    dit is eigenlijk een heel simpel te realiseren setting. Zorg voor een huiskamer setting met een oud bureau, stapels cadeautjes eromheen, jutezakken en zet de staf van Sint in de hoek.
  • Schoorsteen photobooth
    Van een grote kartonnen doos maak je een schoorsteen, zorg voor een tafereel eromheen dat op dakpannen lijkt en laat de kinderen met een jutezak met (nep) cadeautjes in de schoorsteen gaan staan.
  • Op de stoomboot
    Hier wordt het nodige knutselwerk verwacht van je. Bouw de punt van de stoomboot na voorzie een stapel cadeautjes en voilà, de kinderen kunnen zelf plaatsnemen ‘op’ de stoomboot.

 Op de foto met Sinterklaas voor de photobooth

Rode blosjes, een zelf gemaakte tekening in de hand en dan de spanning van het moment dat kinderen Sinterklaas een handje mogen geven. Heerlijke, nostalgische momenten die je graag vastlegt. Hoe leuk is het om je kind of kinderen op de foto te zetten met Sinterklaas.

Sinterklaas herinneringen voor altijd

Een Sinterklaas photobooth zorgt voor blijvende herinneringen. De foto’s die tijdens het feest worden genomen, kunnen worden afgedrukt en aan de gasten worden gegeven als kleine ‘schoen’cadeautjes. Daarnaast kunnen de foto’s worden gedeeld op sociale media of zelfs worden gebruikt om gepersonaliseerde verlanglijstjes te maken. Dus waar wacht je nog op? Bereid je voor op een Sinterklaasfeest vol lachende gezichten en onvergetelijke momenten met een photobooth die de gezelligheid van Sinterklaas vangt!