Waarom een goedkope photobooth huren wél een goed idee is

15 augustus 2022 | Blog

Heb je binnenkort een feestje of een evenement? Een photobooth kan hier een goede toevoeging voor zijn. Het zorgt voor een goede sfeer en iedereen vindt het altijd ontzettend leuk als het er is. Het aanbod aan photobooths is enorm en ook de prijzen variëren. Vaak wordt gedacht dat een goede photobooth duur moet zijn, maar dat is helemaal niet zo. De goedkope photobooth van Propfun is al te krijgen voor €275 en is daarmee niet alleen één van de goedkoopste opties op de markt, maar biedt ook nog eens vele opties. In dit blog bespreken we waarom een goedkope photobooth huren wél een goed idee is.

Een goedkope photobooth is geen duurkoop

Een van de grootste voordelen van een fotohokje van Propfun is dat de kwaliteit top is. Deze photobooth laat dan ook zien dat goedkoop geen duurkoop hoeft te zijn. Je bent gegarandeerd van een goede kwaliteit zonder hier veel uit aan te hoeven geven. De basisprijs is €275 en hier komen geen verplichte extra kosten bij. Wel kan je kiezen om extra functies toe te voegen, zoals meerdere dagen huren, bezorging, gastenboek, maatwerk ontwerp van de prints. Dit zijn geen verplichte opties, waardoor je zelf helemaal kan kiezen hoeveel extra je wilt uitgeven. De basisprijs komt ook nog eens met een onbeperkt aantal foto’s van goede kwaliteit. De prijs is voor een hele dag.

Een goedkope photobooth met vele opties

Een andere reden waarom de photobooth van Propfun echt een goed idee is, is door de vele opties waarmee het komt. Veel andere photobooths kunnen alleen foto’s maken of ook filmpjes tegen een meerprijs. Bij Propfun is dat niet zo, en er zitten al meerdere opties in de basisprijs. Zo kan je de leuke en spontane foto’s ook naar jezelf mailen, waardoor je ze én geprint én op je telefoon hebt staan. Handig voor als je met meerdere mensen op de foto staat en iedereen wil de foto hebben. Verder kan je ook video’s maken met de photobooth en ook hier zijn weer opties in. Zo kan je kiezen tussen een GIFje, boomerang of slomo. Deze opties hebben niet veel photobooths en Propfun onderscheidt zich hier dan ook mee. Deze video’s kan je natuurlijk ook naar jezelf sturen en deze optie kost niks extra!

Zelf ophalen

Hoe kan deze photobooth dan zo goedkoop zijn? Dit komt doordat je hem zelf ophaalt bij ons. Propfun heeft meer dan 50 locaties in Nederland en België waardoor er altijd wel een locatie in de buurt is. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je ver moet reizen en bespaar je ook nog eens vervoerskosten, waar bij veel andere photobooths wel om wordt gevraagd. Dit is niet het enige voordeel van zelf ophalen, het betekent namelijk ook dat je zelf kan kiezen wanneer je het fotohokje ophaalt. Zo hoef je niet een hele dag thuis te blijven, wachtend op de bezorger. Ook kan je wachten met het ophalen totdat je de photobooth nodig hebt, zodat het niet in de weg staat bij jou thuis of op de locatie van het evenement. Je hoeft hem dus maar één keer te vervoeren. Dit scheelt veel stress en werk.

De service van een goedkope fotobooth huren

Je zal je misschien ook wel afvragen of deze scherpe prijs betekent dat je zelf alles moet regelen. Dit is niet zo! Het ophalen en in elkaar zetten klinkt misschien als veel doen, maar mocht je ergens tegen aan lopen dan staat ons serviceteam voor je klaar. De servicedesk is elke avond en in het weekend open en je kan ze bellen wanneer je tegen iets aanloopt, of dit nou te maken heeft met de installatie of het printen van de foto’s. Hoe weet je zeker dat we bereikbaar zijn? Propfun is de grootste verhuurder in Nederland, waardoor het ook het grootste team klaar heeft staan om jou te begeleiden.

Het huren van een goedkope photobooth is dus wél een goed idee. Propfun heeft door het hele land heen locaties, waardoor het een makkelijk bedrijf is om op af te stappen. Ook zorgt de lage prijs ervoor dat iedereen plezier kan hebben van een photobooth op zijn of haar evenement. Je hoeft je geen zorgen te maken om de kwaliteit en de service, deze zijn allebei uiterst best en je kan altijd om hulp vragen. De reden waarom een photobooth huren zo goedkoop is? Je haalt hem zelf op bij jou in de buurt en betaalt geen kosten voor functies die je niet wilt. Hierdoor kan je zelf kiezen of je hem wilt laten bezorgen of langer wilt huren en of je dat het waard vindt. Is het niet nodig? Dan hoef je hier natuurlijk niet meer voor te betalen. Verder komt de photobooth van Propfun met leuke opties, zoals video’s, GIFjes, Boomerand én Slomo.

Het huren van een goedkope photobooth van Propfun is dus echt de moeite waard en zal je feest nog leuker maken!