360 spinner videobooth huren

Onze 360 graden spinner past uitstekend op een beurs, bruiloft of een festival. Heb je altijd al eens in het spectaculaire beelden van jezelf willen maken? Stap dan op onze toffe 360 graden spinner video booth. De camera draait om je heen en maakt een video opname. Het spectaculaire eindresultaat met slow-motion én versnelde beelden is met een leuk audiofragment direct terug te zien op het deelstation. De medewerker stuurt het beeld direct via email of sms toe. De bezoeker kan zelfs het bestand downloaden door een QR code op het scherm te scannen. 

Huur je de 360 spinner videobooth voor je bedrijfsfeest, voor een beurs of ander zakelijk evenement? Dan is het mogelijk om de video’s te voorzien van een overlay of logo. Deze draaiende ‘photobooth’ huur je vanaf  €950,-. Hieronder lees je wat allemaal bij deze prijs inbegrepen is.

€950,-

360 graden videobooth pakket

 • 3 uren huurtijd
  Je kunt de videobooth drie uren gebruiken. Wil je ‘m langer inzetten? Laat het ons weten, we maken graag een offerte voor je.
 • De hele sessie zichtbaar op een grote TV
  Wij nemen een verrijdbare tv standaard mee met daarop een 43″ tv. Hier kun je de hele slow motion sessie op zien. Het aftellen, opnemen en het eindresultaat. Dit gaat allemaal in onder een minuut. We zijn wereldwijd de enige die deze ervaring en snelheid kunnen bieden.
 • Vierkante of liggende video
  In het reserveringsformulier kun je doorgeven welke vorm je video krijgt.
 • Slow motion boomerang met audio
  De camera filmt terwijl hij om je heen draait. We beloven jou een spectaculair eindresultaat. We doen dat onder andere door de gemaakte beelden vertraagd en versneld af te spelen. Daarnaast gaat het beeld voor en achteruit door het boomerang effect. Onder de video monteren wij een mooi audiofragment. Dit audiobestand kunnen wij voor je regelen, maar je mag het ook zelf aanleveren per e-mail. Al met al krijg je een fraai eindresultaat wat je via het deelstation naar jezelf kunt sturen.
  Voor de kenners onder ons: We filmen met 120 frames per seconde (fps). Dit levert een echt slow-motion beeld op met hoge kwaliteit.
 • Veelzijdige uitlichting
  Wij lichten de spinner uit met meerdere lampen. De kleur van de lampen kunnen wij aanpassen. Van sfeervol warm licht tot koele kleuren, alles is mogelijk. De video spinner is daarmee goed te gebruiken in de avond en in donkere ruimtes.
 • Met meerdere mensen tegelijk op de spinner
  Op het platform kunnen maximaal 3 personen staan.
 • Medewerker op locatie
  Een nette en pro-actieve medewerker begeleidt de gasten rondom de 360-graden videobooth. De medewerker zorgt er ook voor dat alle spullen netjes op tijd klaar staan en na de huurtijd weggehaald worden.
 • Breng, installatie en haalservice
  Onze medewerker zorgt er voor dat alle spullen netjes op tijd klaar staan en weggehaald worden. We rekenen binnen Nederland en België geen reiskosten.
 • QR download, delen via mail en sms
  Je kunt je beeld direct terugzien op het scherm en de QR code scannen om het beeld te downloaden. Daarnaast kan de medewerker de video via mail of sms direct naar de bezoeker sturen.

Hoe werkt de videobooth?

Onze 360 video spinner booth is heel gebruiksvriendelijk. Wanneer je een video wilt opnemen, ga je op het platform staan. Je kunt hier met maximaal 3 personen tegelijk op staan. De medewerker start de spinner, de arm met de camera draait om je heen. Tijdens het draaien start de camera een slow motion sessie. Het aftellen, het opnemen en het eindresultaat is op het grote scherm te zien. Dit geeft een interactieve ervaring en we zijn op dit moment de enige partij wereldwijd die dit deze ervaring kunnen aanbieden. De bezoeker scant de QR code op het scherm om het videobestand te downloaden. Dit bestand kan de bezoeker dan via zijn/haar mobiel delen op social media. De medewerker kan het videobestand direct naar de bezoeker sturen via e-mail of SMS.