Photobooth huren goedkoop met printer

Ga je trouwen of is het tijd voor een feestje? Wil je veel herinneringen aan de dag? Dan mag onze photobooth met printer echt niet ontbreken! Met deze Krachtpatser photobooth maak je de hele dag foto’s, video’s én Boomerang GIF-animaties. Deze photobooth huur je al vanaf €295,- per dag en dit is inclusief onbeperkt printen! Wil je nóg goedkoper en vind je printjes geen vereiste? Kijk dan eens bij onze digitale photobooth.

Meer dan een goedkope photobooth

Stop met zoeken, je hebt een van de goedkoopste photobooths bij jou in de buurt gevonden! Haal de photobooth af bij 70+ afhaallocaties in Nederland en België.

295,- Incl. BTW

Krachtpatser pakket

 • Onbeperkt aantal prints
  Propfun photobooth - onbeperkt aantal prints Bij dit pakket mag je zo veel foto’s maken als je wilt, je hebt namelijk een onbeperkt* aantal fotostripjes. Fotostrips zijn langwerpige printjes, vergelijkbaar met fotostrips van vroeger (5x15cm). Van deze strips komen er altijd twee identieke exemplaren uit. Je kunt ook kiezen voor het printen op postkaart formaat (10x15cm). Dan krijg je 500 printjes. Dat zijn een soort postkaart formaat foto’s. Per sessie komt hier één printje van uit. * De printer heeft een capaciteit van 1000 fotostrips. Het kan voorkomen dat je zelf de papierrol moet vervangen. Wij geven een reserverol mee en in onze video-tutorial wordt duidelijk uitgelegd hoe het vervangen werkt.
 • Hele dag huur
  Je huurt de photobooth altijd voor een hele dag. Op die manier kun je onbezorgd beelden maken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de photobooth weer weg moet. Ophalen is in de meeste gevallen een dag eerder mogelijk, terugbrengen mag altijd op de volgende dag. De tijden zijn in overleg met de afhaallocatie af te stemmen. Let op: als je een photobooth op vrijdag huurt moet deze zaterdag wel voor 10 uur weer terug zijn bij de afhaallocatie. Als er geen reservering is voor de zaterdag is hier in overleg van af te wijken.
 • Digitale feestaccessoires
  Propfun photobooth - digitale gezichts props Voordat je begint met het maken van foto’s kom je uit bij een scherm waar je digitaal een snor, baard, mondje of andere leuke dingen aan je gezicht kan toevoegen. Via gezichtsherkenning weet ons systeem precies waar het accessoire moet komen te staan, hierdoor heb je dus geen fysieke props en feestaccessoires meer nodig. Dit is een unieke functie. Als je even geen zin hebt in accessoires dan kan je dit scherm gewoon overslaan zodat je de mooiste foto’s maakt zonder extra’s.
 • Foto / Slomo / Boomerang / Video / Gif
  Propfun - photobooth-videobooth-animated-gif Met onze photobooth kun je een heel divers palet aan beelden maken. Je hebt de keuze op het touchscreen om een foto-, slomo-, video-, gif- of boomerangsessie te starten. Het eindresultaat zie je direct op het scherm. Alle beelden worden digitaal opgeslagen. Wil je het apparaat alleen voor foto’s gebruiken? Dat kan! We zetten de video en gif functie voor je uit. Wil je hem alleen als videobooth gebruiken? Dan kunnen we de foto- en gif functie uitzetten.
 • SMS/mail je beeld
  Na het maken van de foto/video kun je deze direct via e-mail of sms versturen. Als je wilt dat de email/sms direct aankomt kun je de photobooth op wifi aansluiten.
 • Keuze uit 15 templates
  Propfun Photobooth - Keuze uit 8 templates Je hebt bij het reserveren de keuze uit 15 verschillende templates. Standaard is omlijsting van deze templates wit en is er geen tekst toegevoegd. Bij upgrades hebben we meerdere mogelijkheden om wel een leuk ontwerp en tekst op de fotostrip te krijgen.

Hoe werkt de photobooth met printer?

Je kunt de photobooth met printer starten door op de ‘Maak foto’, ‘Maak video’ of ‘Maak gif’ knop te tikken. De photobooth zal dan gaan aftellen. Je kunt op het scherm aangeven of je feestaccessoires op je gezicht wil toevoegen. De software zal dit dan voor je doen. Hij telt vervolgens af en maakt de foto/video/gif. Hij laat dit eindresultaat zien. Als je voor een fotosessie hebt gekozen zal hij direct gaan printen.

Check de beschikbaarheid

loading-img Even geduld…Wij zoeken een beschikbare afhaallocatie
loading-img

Voor boekingen op een termijn korter dan 2 dagen adviseren wij om telefonisch contact op te nemen, zodat wij kunnen controleren of de boeking nog mogelijk is.

Ons telefoonnummer: +31(0)88-8580858

Upgrades

Wil je de fotozuil graag laten brengen? Of wil je graag de zuil een dag langer? Dat, en meer, is mogelijk met onze upgrades.

Upgrade-Ontwerp-fotostrip-photoshop-300x142

Ontwerp fotostrip zelf €10,-

Het is mogelijk om zelf je ontwerp te maken. Wij hebben hiervoor Photoshop templates beschikbaar. Je hebt dus Photoshop nodig om dit ontwerp te kunnen maken. Je kunt al onze ontwerpjes vinden op de pagina Download Photoshop Templates.
Download hier onze Photoshop templates
Upgrade-Bestaand-Bestaand-Ontwerp

Bestaand ontwerp aanpassen €25,-

Kies een ontwerp uit de leuke collectie van 90 designs. Wij passen de achtergrondkleur, tekstkleur en tekst inhoud voor je aan. We laden het ontwerp daarna voor je in de photobooth. Bij deze upgrade is 1 feedbackronde inbegrepen. Bekijk hier alle basis templates (PDF)
Upgrade-Maatwerk-Ontwerp-1

Maatwerk fotostrip €65,-

We maken een fotostrip op maat voor je. Hier kun je dus ook logo’s en andere grafische bestanden inbrengen. Bij de maatwerk fotostrip zijn een oneindig aantal feedback rondes inbegrepen.
Upgrade-Alle-Beelden-Digitaal

Alle beelden digitaal €25,-

We sturen je alle gemaakte beelden digitaal toe. Je krijgt dus alle gemaakte foto’s, video’s en gifjes. Via de link die je van ons krijgt kan je alle beelden bekijken en per stuk of allemaal tegelijk downloaden. Deze link is beveiligd, alleen jij en diegene naar wie je de link doorstuurt krijgen je beelden dus te zien.
audio gastenboek huren

Audio Gastenboek €125,-

Met een audio gastenboek laten je gasten grappige en sentimentele voicemails voor je achter op jouw event. 
Zet de telefoon bij de entree neer en geniet na afloop van alle geweldige opnames.

Na je bestelling krijg je van ons een mail waarmee je een kleurkeuze van de telefoon kunt vastleggen, we hebben 9 verschillende kleuren/stylen. 
De telefoon sturen we een paar dagen voor je event naar je adres. Terugsturen doe je met een retourlabel.
Upgrade - breng en haalservice

Breng- en haalservice €125,-

We brengen, installeren en halen de photobooth. Dit doen we binnen een straal van 20 kilometer rondom het afhaaladres. Hou hier bij het boeken rekening mee.
Upgrade - iedereen een print

Iedereen een print €30,-

Het is natuurlijk het leukst wanneer iedereen een print krijgt. Dat kun je met deze upgrade regelen. Aan het eind van de fotosessie kun je op een print knop drukken om het aantal prints te bepalen. Dus ga je met 6 mensen op de foto? Dan krijgt een iedereen een print. Met deze upgrade kun je altijd in de software terugkijken naar de gemaakte foto’s om ze nog een keer te printen. 
Upgrade - reclamebord

Reclamebord €150,-

Gebruik een reclamebord of ‘faceplate’ om de aandacht te trekken voor de photobooth. Deze plaat is volledig fullcolor te laten bedrukken. Een volledig maatwerk ontwerp is inbegrepen bij de upgrade. Onze designer maakt graag een mooi ontwerp voor je.
Upgrade - gastenboek pakket

Gastenboek pakket €25,-

Laat je gasten de gemaakte fotostrips inplakken in een leuk gastenboek. Je kunt in onze software leuke stickers toevoegen aan de fotostrip. Dat maakt de fotostrips nog leuker en persoonlijker voor het gastenboek. Na betaling van het pakket versturen we het gastenboek en lijm naar je (factuur)adres.
Upgrade - Neushangers

Neushanger props €25,-

Gebruik deze props om een onuitwisbare indruk te maken. Hang deze bordjes aan je neus en de pret kan beginnen. Hilariteit gegarandeerd! Na betaling ontvang je een set van 20 stuks op het ingevulde factuuradres.
Upgrade -Love-Letters

Lichtletters LOVE (1.20m) €175,-

Let op: deze letters zijn op dit moment alleen af te halen in Oud-Beijerland.

Huur een photobooth voor de leuke foto’s en deze letters voor de sfeer. De letters zijn 1.20m hoog en ongeveer 0.70m breed. Daarmee maak je dus gegarandeerd indruk. De letters zijn gemaakt van een lichte kleur hout en voorzien van warme toon ledverlichting. Er is één stopcontact nodig om alle letters te laten werken.

Goedkope photobooth huren met printer

Leuk dat je onze photobooth met printer gaat inzetten op je feest! Hij wordt vaak ingezet als photobooth op een bruiloft, bedrijfsfeestje en jubileum. Je huurt onze goedkope photobooth met printer al voor €295 per dag. Propfun is daarmee een van de goedkoopste verhuurders in Nederland en België. Maak samen met je collega’s, vrienden en familie de leukste foto’s en creëer nieuwe herinneringen.

De alles-in-één photobooth instant print

Onbeperkt foto’s afdrukken, video’s en GIF-animaties maken, zijn bij ons Krachtpatser pakket inbegrepen. De printer heeft een capaciteit van 1000 foto afdrukken. Dat zijn langwerpige printjes, vergelijkbaar met fotostrips van vroeger (5x15cm). Van deze strips komen er altijd twee identieke exemplaren uit. Je moet wel héél erg je best doen om deze 1000 printjes op te maken. Toch geven we altijd een reserve rol met fotopapier mee, zodat je altijd en écht onbeperkt foto’s kunt maken.

Je kunt ook kiezen voor het printen op postkaart formaat (10x15cm). Dan krijg je 500 printjes. Dat zijn een soort postkaart formaat foto’s. Per sessie komt hier één printje van uit.

Photobooth met onbeperkt printen de hele dag huren

Voor €295,- huur je onze goedkope photobooth de hele dag. En die dag begint bij ons om 6 uur ’s ochtends en eindigt om 6 uur ’s nachts. Op die manier kun je onbezorgd foto’s maken, zonder dat de photobooth halverwege weer weg moet.

Bestelling geplaatst. Hoe gaan we verder?

Wanneer jij je bestelling hebt geplaatst, ontvang je in je mailbox automatisch een bevestiging van ons. Hierin lees je alle gegevens die je bij het bestellen hebt ingevuld. Check ‘t goed. Heb je per abuis iets verkeerd ingevoerd? Laat ‘t ons weten.

Betalen

Heb je de bestelling direct betaald? Dan krijg je hiervan een bevestiging. Heb je nog niet betaald? Dan krijg je van ons een e-mail met betaalinstructies. Let op, de photobooth is pas definitief voor je gereserveerd wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Boek je de photobooth namens een bedrijf? Breng ons hiervan op de hoogte, dan denken we met je mee over ‘t betaalproces.

Afhaallocatie bellen

Na het bestellen en betalen krijg je van ons automatisch de contactgegevens van je gekozen afhaallocatie. Je kunt dan gaan bellen voor het maken van een afspraak voor het ophalen en terugbrengen van de photobooth.

Fotostrip

Heb je gekozen voor ‘t aanleveren van een eigen ontwerp? Dan ontvang je direct na het betalen een e-mail met instructies over het maken van de fotostrip. Wil je dat wij een bestaand ontwerp of een maatwerk ontwerp voor je maken? Dan gaan we hiermee aan de slag zodra je de betaling hebt afgerond. We vinden het belangrijk dat het ontwerp helemaal aan jouw wensen voldoet. We sturen daarom ‘t gemaakte ontwerp altijd per e-mail naar je toe. Je hebt dan de gelegenheid om ‘m te bekijken.

Bij het ‘bestaand ontwerp aanpassen’ heb je één feedback ronde. Bij het maken van een ‘maatwerk ontwerp’ heb je meerdere feedbackronden.

Wij helpen de afhaallocatie met de voorbereidingen

Wij gaan jouw voorkeuren en fotostrip omzetten in een QR-code. Deze QR-code sturen wij naar de afhaallocatie. Met de QR-code zal de afhaallocatie jouw instellingen en voorkeuren inladen.

De photobooth met printer ophalen bij de afhaallocatie

De dag van ‘t feest is (bijna) aangebroken. Als het goed is heb je een afspraak gemaakt met de afhaallocatie. Je kunt de photobooth op het afgesproken moment ophalen. Je kunt bij de afhaallocatie samen een foto maken. Hiermee kun je direct controleren of je fotostrip is ingeladen en de juist upgrades zijn geactiveerd.

Veel plezier met de photobooth instant print

We wensen je veel gezelligheid en mooie momenten toe voor de lens. Heb je tijdens het feest een vraag over de photobooth? Bel dan onze technische mannen. Ze helpen je graag verder. Op maandag tot en met donderdag zijn ze van 9.00 uur ‘s ochtends tot 20.00 uur ‘s avonds bereikbaar. Op de vrijdag en zaterdag zitten ze van 9.00 uur tot 00.00 uur klaar om je te helpen.