Fotozuil huren

Ga je trouwen of is het tijd voor een feestje? Dan mag onze fotozuil echt niet ontbreken! Met onze fotozuil maak je de hele dag onbeperkt foto’s, video’s én Boomerang GIF-animaties. Het zijn herinneringen voor het leven! Wil je liever een photobooth die ook printjes maakt? Bekijk dan onze ‘photobooth met prints’.

Deze fotozuil is af te halen bij 50+ locaties in Nederland en België.

€ 175,- incl. BTW

Vederlicht pakket

 • Digitale feestaccessoires
  Basispakket-digitale-gezichtprops-feestaccessoires Voordat je begint met het maken van foto’s kom je uit bij een scherm waar je digitaal een snor, baard, mondje of andere leuke dingen aan je gezicht kan toevoegen. Via gezichtsherkenning weet ons systeem precies waar het accessoire moet komen te staan, hierdoor heb je dus geen fysieke props en feestaccessoires meer nodig. Dit is een unieke functie. Als je even geen zin hebt in accessoires dan kan je dit scherm gewoon overslaan zodat je de mooiste foto’s maakt zonder extra’s.
 • Hele dag huur
  Je huurt de photobooth altijd voor een hele dag. Op die manier kun je onbezorgd beelden maken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de photobooth weer weg moet. Ophalen is in de meeste gevallen een dag eerder mogelijk, terugbrengen mag altijd op de volgende dag. De tijden zijn in overleg met de afhaallocatie af te stemmen. Let op: als je een photobooth op vrijdag huurt moet deze zaterdag wel voor 10 uur weer terug zijn bij de afhaallocatie. Als er geen reservering is voor de zaterdag is hier in overleg van af te wijken.
 • Foto / Slomo / Boomerang / Video / Gif
  photobooth-videobooth-animated-gif-booth-1 Met onze photobooth kun je een heel divers palet aan beelden maken. Je hebt de keuze op het touchscreen om een foto-, slomo-, video-, gif- of boomerangsessie te starten. Het eindresultaat zie je direct op het scherm. Alle beelden worden digitaal opgeslagen. Wil je het apparaat alleen voor foto’s gebruiken? Dat kan! We zetten de video en gif functie voor je uit. Wil je hem alleen als videobooth gebruiken? Dan kunnen we de foto- en gif functie uitzetten.
 • Huidverbetering
  Basispakket-huidsverbetering Als je op de foto gaat wil je er zo charmant mogelijk op staan. Maar dat lukt niet altijd als je bezweet bent, of je net een dikke puist op je neus hebt. De Propfun photobooth helpt je op een mooie en subtiele manier. Na het maken van een foto zal je huid zal veel egaler ogen door een intelligente huidverbetering filter. Dit kracht van het filter is in te stellen.
 • Keuze uit 15 templates
  Propfun Photobooth - Keuze uit 8 templates Je hebt bij het reserveren de keuze uit 15 verschillende templates. Standaard is omlijsting van deze templates wit en is er geen tekst toegevoegd. Bij upgrades hebben we meerdere mogelijkheden om wel een leuk ontwerp en tekst op de fotostrip te krijgen.
 • SMS/mail je beeld
  Na het maken van de foto/video kun je deze direct via e-mail of sms versturen. Als je wilt dat de email/sms direct aankomt kun je de photobooth op wifi aansluiten.

Hoe werkt de fotozuil?

Je kunt een fotozuil starten door op de ‘Maak foto’, ‘Maak video’ en ‘Maak gif’ knop te tikken. De fotozuil zal dan gaan aftellen. Je kunt op het scherm aangeven of je feestaccessoires op je hoofd wil toevoegen. De software zal dit dan voor je doen. Hij telt vervolgens af en maakt de foto/video/gif. Hij laat dit eindresultaat op het scherm zien.

Met onze fotopaal kun je ook videoboodschappen en de geanimeerde gifjes opnemen. Vervolgens verwerkt de tablet dit tot een mooi eindresultaat. De beelden worden vervolgens digitaal opgeslagen. 

CHECK DIRECT DE BESCHIKBAARHEID

loading-img Even geduld…Wij zoeken een beschikbare afhaallocatie
loading-img

Voor boekingen op een termijn korter dan 2 dagen adviseren wij om telefonisch contact op te nemen, zodat wij kunnen controleren of de boeking nog mogelijk is.

Ons telefoonnummer: +31(0)318727274

Upgrades

Wil je de fotozuil graag laten brengen? Of wil je graag de zuil een dag langer? Dat, en meer, is mogelijk met onze upgrades.

Upgrade-Ontwerp-fotostrip-photoshop-300x142

Ontwerp fotostrip zelf €10,-

Het is mogelijk om zelf je ontwerp te maken. Wij hebben hiervoor Photoshop templates beschikbaar. Je hebt dus Photoshop nodig om dit ontwerp te kunnen maken. Je kunt al onze ontwerpjes vinden op de pagina Download Photoshop Templates.
Download hier onze Photoshop & InDesign templates.
Upgrade-Bestaand-Bestaand-Ontwerp-300x142

Bestaand ontwerp aanpassen €25,-

Kies een ontwerp uit de leuke collectie van 90 designs. Wij passen de achtergrondkleur, tekstkleur en tekst inhoud voor je aan. We laden het ontwerp daarna voor je in de photobooth. Bij deze upgrade is 1 feedbackronde inbegrepen. Bekijk hier alle basis templates (PDF)
Upgrade-Maatwerk-Ontwerp-1-300x142

Maatwerk fotostrip €65,-

We maken een fotostrip op maat voor je. Hier kun je dus ook logo’s en andere grafische bestanden inbrengen. Bij de maatwerk fotostrip zijn een oneindig aantal feedback rondes inbegrepen.
Upgrade - reclamebord

Reclamebord €150,-

Gebruik een reclamebord of ‘faceplate’ om de aandacht te trekken voor de photobooth. Deze plaat is volledig fullcolor te laten bedrukken. Een volledig maatwerk ontwerp is inbegrepen bij de upgrade. Onze designer maakt graag een mooi ontwerp voor je.
Upgrade-Alle-Beelden-Digitaal

Alle beelden digitaal €25,-

We sturen je alle gemaakte beelden digitaal toe. Je krijgt dus alle gemaakte foto’s, video’s en gifjes. Via de link die je van ons krijgt kan je alle beelden bekijken en per stuk of allemaal tegelijk downloaden. Deze link is beveiligd, alleen jij en diegene naar wie je de link doorstuurt krijgen je beelden dus te zien.
Upgrade - breng en haalservice

Breng- en haalservice €100,-

We brengen, installeren en halen de photobooth. Dit doen we binnen een straal van 20 kilometer rondom het afhaaladres. Hou hier bij het boeken rekening mee.
Upgrade-Enquete-Photo-booth-propfun-2-300x142

Enquete €35,-

Gebruik de photobooth als krachtige marketingtool door vragen te stellen aan je gasten. Je kunt zelf vragen kiezen. Het is daarnaast mogelijk om de algemene voorwaarden (waar de gast mee akkoord gaat) aan te passen. Aan het einde van het evenement krijg je alle ingevulde antwoorden in een overzichtelijk Excel document.
Upgrade - maatwerk gezichtprops

Maatwerk gezichtprops €50,-

We ontwerpen 5 maatwerk gezichtprops voor de photobooth. Gezichtsprops zijn feestaccessoires die op je gezicht getoond worden op basis van gezichtsherkenning. De gasten kunnen deze props toevoegen aan hun gezicht. Deze gezichtsprops worden toegevoegd aan de bestaande gezichtsprops (alleen tijdens het event). Hier kun je hele leuke campagnes mee opzetten.

Goedkope photobooth voor elk feestje

Onze photobooth draait overuren op elk feestje. Hij wordt vaak ingezet op bruiloften, bedrijfsfeestjes en jubilea. Je huurt onze photobooth met printer al voor €275 per dag. Dat is inclusief onbeperkt foto’s printen, video’s maken, hele dag huur en digitale feestaccessoires. Propfun is daarmee een van de goedkoopste verhuurders in Nederland en België. Onze Krachtpatser is meer dan een fotohokje. Het pakket bestaat uit:

De alles-in-één foto- en videobooth
Onze fotobooth (ook wel fotohokje genoemd) is multifunctioneel. Je kunt er foto’s mee maken, maar ook video’s en GIF-animaties. Je krijgt gegarandeerd hilarische foto’s en grappige videoboodschappen van je gasten!

Onbeperkte fotoprints, video’s en GIFs maken
Onbeperkt foto’s afdrukken, video’s en GIF-animaties maken, zijn bij ons Krachtpatser pakket inbegrepen. De printer heeft een capaciteit van 1000 foto afdrukken. Dat zijn langwerpige printjes, vergelijkbaar met fotostrips van vroeger (5x15cm). Van deze strips komen er altijd twee identieke exemplaren uit. Je moet wel héél erg je best doen om deze 1000 printjes op te maken. Toch geven we altijd een reserve rol met fotopapier mee, zodat je altijd en écht onbeperkt foto’s kunt maken.

Je kunt ook kiezen voor het printen op postkaart formaat (10x15cm). Dan krijg je 500 printjes. Dat zijn een soort postkaart formaat foto’s. Per sessie komt hier één printje van uit.

Hele dag huur
Voor €275,- huur je niet een paar uur, maar de hele dag ons fotohokje. En die dag begint bij ons om 6 uur ’s ochtends en eindigt om 6 uur ’s nachts. Op die manier kun je onbezorgd foto’s maken, zonder dat de photobooth halverwege weer weg moet.

Andere extra’s
Wanneer je onze goedkope photobooth huurt, krijg je nog een aantal extraatjes. Zo kun je onze foto’s niet alleen uitprinten, maar ook digitaal versturen naar je e-mail of telefoon. Dan heb je ze ook digitaal. Leuk om te delen met je vrienden via WhatsApp of op sociale media.

Uniek zijn onze digitale feestaccessoires die altijd bij ons pakket zijn inbegrepen. Via het scherm kun je eindeloos variëren met onze digitale feestprops: van snorren en pruiken tot brillen en gekke bekken. Daarnaast weten we dat iedereen graag mooi op de foto wil staan. Onze intelligente huidverbeteringsfilter zorgt ervoor dat jouw huid straalt op elke foto! Maak je dus geen zorgen om die puist op je kin of flinke wallen onder je ogen.