Photobooth huren Amsterdam

Stop maar met zoeken, je hebt de goedkoopste en leukste photobooth in Amsterdam gevonden! Woon je in de buurt van Amsterdam en wil je een photobooth of fotozuil huren? Dan ben je bij Propfun aan het juiste adres. Onze photobooth is namelijk een foto-, video- en animated GIF booth in één! Dat zorgt voor drie keer zoveel fun tijdens je bruiloftbedrijfsevent of feest. Hoewel je bij de meeste verhuurders een fotohokje huurt voor 3 tot 6 uur, huur je onze photobooth altijd voor 24 uur! Dat al vanaf €175,-

Voor elk feestje in Amsterdam

Ga je trouwen of is het tijd voor een feestje? Propfun heeft drie afhaaladressen in Amsterdam. Je kunt daar zelf de photobooth gaan ophalen en terugbrengen. Natuurlijk kunnen wij de photobooth ook brengen, installeren en weer ophalen als je feestlocatie in de buurt van Amsterdam is. Een photobooth huren in Amsterdam kan al vanaf €175,- per dag met een onbeperkt aantal digitale foto’s!

BEL PROPFUN +31(0)318-727274
photobooth-amsterdam-huren

Kies je afhaallocatie

Aduard
Alkmaar
Amsterdam – Kolenkitbuurt
Amsterdam – Noord
Amsterdam – Noorderhof
Apeldoorn
Baal (Aarschot)
Bladel
Bleskensgraaf
Borgerhout (Antwerpen)
Brasschaat
Breda
Buitenpost
Culemborg
De Meern 2
Delfgauw
Delft
Den Dungen
Den Haag
Den Helder
Doetinchem
Drachten
Ede
Elewijt
Elst
Etten-Leur
Geffen
Gent
Hardenberg
Hauwert
Heusden-zolder
Kortenberg (Brussel)
Langezwaag
Ledegem
Leerdam
Leeuwarden (Dronryp)
Leiden
Leiden2
Lelystad
Maastricht – Amby
Maastricht – Itteren
Meer
Mol
Nieuwer Ter Aa
Nunspeet
Oirschot
Ouderkerk aan den ijssel
Rennepont
Rijssen
Sittard
Sneek
Sommelsdijk
Son en Breugel
Spijkenisse
Stein
Turnhout
Urk
Utrecht
Veendam
Veldhoven
Venray
Wijchen
Winterswijk
Zandhoven (Pulle)
Zoetermeer
Zuienkerke (Brugge)
Zwijnaarde
Zwolle
loading-img Even geduld…Wij zoeken een beschikbare afhaallocatie
loading-img

Voor boekingen op een termijn korter dan 2 dagen adviseren wij om telefonisch contact op te nemen, zodat wij kunnen controleren of de boeking nog mogelijk is.

Ons telefoonnummer: +31(0)318727274

Kies je photobooth

Lichtgewicht pakket

 • Digitale feestaccessoires
 • Foto’s / Video’s / Animated gifs / Slomo
 • Hele dag huur
 • Huidverbetering
 • Keuze uit 16 templates
 • SMS/Mail je beelden
RESERVEER NU
Photobooth - Verderlicht pakket

Krachtpatser pakket

 • Digitale feestaccessoires
 • Foto’s / Video’s / Animated gifs / Slomo
 • Hele dag huur
 • Huidverbetering
 • Keuze uit 16 templates
 • Onbeperkt aantal prints
 • SMS/Mail je beelden
RESERVEER NU
Photobooth - Krachtpatser pakket

Fotohokjes huren en vergelijken in Amsterdam

Er zijn veel verschillende photobooth verhuurders in Amsterdam. Dat maakt het soms lastig om te kiezen. Ga je voor een fotohokje, fotobus, spiegel of voor de goedkoopste photobooth? Eén ding weten wij zeker, met de photobooth van Propfun maak je de hele dag onbeperkt de mooiste foto’s! Hij wordt vaak ingezet op bruiloften, bedrijfsfeestjes en jubilea en andere feestjes in Amsterdam. Je huurt onze photobooth met printer al voor €275 per dag. Dat is inclusief onbeperkt foto’s printen, video’s maken, 24 uur huur en digitale feestaccessoires. Propfun is daarmee een van de goedkoopste verhuurders in Noord-Holland.

Onze Krachtpatser is meer dan een fotohokje. Het pakket bestaat uit:

De alles-in-één foto- en videobooth

Onze photobooth (ook wel fotohokje genoemd) is multifunctioneel. Je kunt er foto’s mee maken, maar ook video’s en GIF-animaties. Je krijgt gegarandeerd hilarische foto’s en grappige videoboodschappen van je gasten!

Onbeperkte fotoprints, video’s en GIFs maken

Onbeperkt foto’s afdrukken, video’s en GIF-animaties maken, zijn bij ons Krachtpatser pakket inbegrepen.

Hele dag huur (24 uur)

Voor €275,- huur je niet een paar uur, maar de hele dag ons fotohokje. En die dag begint bij ons om 6 uur ’s ochtens en eindigt om 6 uur ’s nachts. Op die manier kun je onbezorgd foto’s maken, zonder dat de photobooth halverwege weer weg moet. Je maakt afspraken over het ophalen of brengen van de photobooth met de verhuurders in Amsterdam.

Andere extra’s

Wanneer je onze goedkope photobooth huurt in Noord-Holland, krijg je nog een aantal extraatjes. Zo kun je onze foto’s niet alleen uitprinten, maar ook digitaal versturen naar je e-mail of telefoon. Dan heb je ze ook digitaal. Leuk om te delen met je vrienden via WhatsApp of op sociale media.

Uniek zijn onze digitale feestaccessoires die altijd bij ons pakket zijn inbegrepen. Via het scherm kun je eindeloos variëren met onze digitale feestprops: van snorren en pruiken tot brillen en gekke bekken. Daarnaast weten we dat iedereen graag mooi op de foto wil staan. Onze intelligente huidverbeteringsfilter zorgt ervoor dat jouw huid straalt op elke foto! Maak je dus geen zorgen om die puist op je kin of flinke wallen onder je ogen.