Photobooth huren Amsterdam

Wil je een photobooth huren in Amsterdam? Dan ben je bij Propfun aan het juiste adres!

 

Propfun heeft meerdere photobooths in Amsterdam klaarstaan voor jouw feest. Met een photobooth kun je niet alleen foto’s maken, maar ook video’s, slow motion beelden én toffe boomerangs. Dat zorgt voor vier keer zoveel fun tijdens je bruiloft, bedrijfsevent of feest. Voeg daarnaast nog toffe digitale gezichtsprops en stickers toe aan je foto en je hebt een uniek beeld.

 

Hoewel je bij de meeste verhuurders een fotohokje huurt voor 3 tot 6 uur, huur je onze photobooth altijd voor een complete dag! En dat al vanaf €195,-

Hoe werkt het huren van de photobooth in Amsterdam?

In Amsterdam hebben we drie enthousiaste locatiehouders. Zij hebben meerdere photobooths klaarstaan voor jouw feest. Je kunt in Amsterdam al voor €195,- per dag de photobooth huren. Voor deze prijs mag je de hele dag onbeperkt foto’s maken en video’s, gif’jes en slow motion beelden opnemen. De gemaakte bestanden kun je direct via sms of e-mail naar jezelf sturen. Vanaf je telefoon kun je de bestanden uploaden naar Facebook, Instagram of een ander social media platform. Gedeelde feestvreugde is dubbele vreugde, toch?

 

Je boekt de photobooth in Amsterdam via onze website. Na het boeken en betalen ontvang je direct de contactgegevens van de locatiehouder. Samen stem je af wanneer je de photobooth ophaalt en terugbrengt. Wil je dat wij je ontzorgen? Dan doen we dat! Alle locatiehouders in Amsterdam kunnen de photobooth namelijk bij jouw feest brengen. Handig he? Boek de breng- en haalservice bij je bestelling en de locatiehouder zorgt er voor dat alles piekfijn klaarstaat op jouw feest. Na het feest haalt de locatiehouder de spullen weer op. 

 

Wat kun je met onze photobooth?

  • Je huurt ‘m een complete dag
  • Foto’s, video’s, gif’jes, slow motion beelden en boomerangs maken 
  • Digitale feestaccessoires + stickers toevoegen aan je gemaakte foto’s
  • Huidverbetering op foto’s toepassen
  • Verstuur je gemaakte beeld direct via SMS en e-mail.
  • Keuze uit 15 fotostrip indelingen

*Met de printer erbij krijg je na iedere fotosessie direct een of meerdere printjes

 

 

Photobooth digitaal €195,-

 

 

Photobooth met printer €295,-

Onze reviews

Wat zeggen onze klanten uit Amsterdam

Top service, duidelijkheid over de prijs en snelle communicatie. Ik raad dit bedrijf aan wanneer je een photobooth wilt huren voor je feest - Minke
Een echte sfeermaker op onze bruiloft. Zo fijn dat alle gasten los konden gaan met het maken van foto's en dat deze tweemaal afgedrukt werden. - Tessa
De photobooth was echt een superleuk onderdeel van onze bruiloft! Makkelijk te bedienen en goede kwaliteit beelden. Het liep de hele avond storm! - Amy
Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over de photobooth?

Na het inpluggen van de kabels is alles klaar! Propfun zorgt dat de instellingen goed staan. Je hoeft dus weinig technisch inzicht te hebben om de photobooth klaar te zetten op je feest. Bij de pagina ´Praktische informatie´ kun je een video vinden over het klaarzetten van de spullen. Kom je er niet uit? Check dan de instructievideo's in de iPad app. Lukt 't ook dan niet? Bel ons! We zijn goed bereikbaar en helpen je graag verder zodat je maximaal gebruik kunt maken van de photobooth.

Daar zullen we altijd ons best voor doen! Je haalt de photobooth in principe de dag van het feest op en brengt 'm de volgende dag weer terug. We snappen dat dit qua planning soms lastig is. Is de photobooth een dag eerder beschikbaar en is de locatiehouder in de gelegenheid om alles mee te geven? Dan mag je de photobooth van ons al eerder ophalen. Je brengt de photobooth de volgende dag terug. Is de volgende dag een zondag of is de photobooth de dag na het feest niét verhuurd? Dan mag je 'm van ons ook op een andere dag terugbrengen. Wij gaan er vanuit dat je de photobooth alleen op de huurdag gebruikt.

De photobooth past in een gemiddeld formaat auto. Hij past bijvoorbeeld in een Volkswagen Polo. Is je auto groter? Dan past 't zeker! We raden je aan om met een lege auto te komen. Wanneer je autostoeltjes en grote boodschappentassen thuis laat, gaan de vier losse onderdelen van de photobooth prima in de auto passen. Meer praktische informatie kun je vinden op de pagina ‘praktische informatie’.

Jazeker! We hebben (bijna) altijd een photobooth voor je beschikbaar. Je kunt op hierboven bij 'check beschikbaarheid' bekijken op welk afhaaladres er een photobooth beschikbaar is.

Photobooth huren voor je feest in Amsterdam

Wat maakt een photobooth huren in Amsterdam nou zo geweldig? Is de hele avond vastleggen op de smartphone niet net zo leuk? Nou… nee! Met een photobooth heb je gelijk een tastbare herinnering van dat onvergetelijke feestje in handen. Neem en print direct foto’s, wissel ze uit en je kunt er meteen een fotowand of mooi gastenboek mee volplakken. Ideaal dus bij een bruiloft of een vrijgezellen of jubileumparty. En de ervaring leert.. iedereen doet net even wat meer zijn best om er leuk op te staan.

Photobooth op je bedrijfsfeest

Organiseer je voor jouw bedrijf een personeelsfeest, een beurs of evenement in Amsterdam? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een photobooth.

Onze photo booths zijn heel geschikt voor zakelijke events. Je ziet ze daarom ook steeds vaker terug op jubileumfeestjes, tijdens open dagen of tijdens de Kerst- en Nieuwjaarsborrel. Maak indruk op je medewerkers, bezoekers of gasten met onze photobooth. We kunnen de photobooth op meerdere manieren aanpassen aan de huisstijl van je bedrijf. Dit kan met het maken van een maatwerk fotostrip. Op deze strip kun jij je bedrijfslogo met een tekst naar keuze laten plaatsen. Laat je de gemaakte foto naar je klant mailen?

Photobooth voor elk feestje

Een verjaardag, bruiloft of new years eve party? Klanten gebruiken onze photobooths voor de meest uiteenlopende feestjes. Iedere keer is het een succes!

Jij maakt graag foto’s, onze printer draait graag overuren: het recept voor een fantastische dag met onze photobooth. Je kunt met onze photobooth onbeperkt foto’s maken. Je huurt ‘m een complete dag, gebruik ‘m daarom zo vaak en lang als je wilt. Ben je klaar met het maken van foto’s? Maak dan eens een gekke boomerang-Gif of neem samen met je Bestie een video op. Niets is zo vervelend als stoppen wanneer het leuk is, daarom mag je onze photobooth tot diep in de nacht gebruiken. Onze ervaring: hoe later het wordt, hoe gekker de foto’s.

Bel ons tussen 09:00 en 17:00 Bel-Contact-Propfun-Support-Team-1 Telefoonnummer: +31(0)88-8580858

DEZE BEDRIJVEN ZIJN FAN

Heineken
Walibi
Jumbo
Bookingcom
Rabobank
AlbertHeijn
Adyen
Arvato