Photobooth huren Rotterdam

In Rotterdam de leukste photobooth huren? Bij Propfun kan dat snel en voordelig!

 

Propfun heeft rondom Rotterdam diverse photobooths klaarstaan om jouw party onvergetelijk te maken. Een photobooth is niet alleen een fotozuil waar feestgangers zichzelf op de foto kunnen zetten, ook het maken van video’s en slow motion beelden is mogelijk. Of wat dacht je van toffe boomerangs, digitaal toegevoegde gezichtsprops en stickers. Kortom, hét recept voor de hele avond fun en leuke, tastbare herinneringen.

 

Een photobooth huren voor een hele dag kan al vanaf slechts €195,-. Dat is een stuk goedkoper als je de mogelijkheden en prijzen van andere te huren fotohokjes bekijkt.

Hoe kun je een photobooth huren in Rotterdam?

We werken rondom Rotterdam met meerdere Propfun locatiehouders die je een photobooth kunnen leveren. Zo hebben we locatiehouders in Ouderkerk aan de IJssel, Spijkenisse, Delfgauw en Oud-Beijerland. Huren kan al vanaf €195 per dag. In deze prijs zit alles; je kunt namelijk gedurende de hele dag onbeperkt video’s en foto’s opnemen en deze ook nog eens op allerlei manieren afdrukken. Net wat jij wilt. Stuur de gemaakte digitale beelden naar een e-mail adres, maak er live een digitale fotopresentatie van of geef de mogelijkheid direct een print te maken die je gasten aan elkaar kunnen uitwisselen. Ook uploaden naar onder andere Instagram en Facebook is natuurlijk mogelijk. Live delen via social media geeft namelijk extra veel fun.

 

Een photobooth huren in Rotterdam gaat heel eenvoudig. De boeking voer je in op onze website. Na betaling van de huurprijs ontvang je de gegevens van de locatiehouder met wie je de afhaaldag- en tijd afstemt. Het laten brengen van de photobooth naar de feestlocatie kan natuurlijk ook: handig als je het net even te druk hebt met alle voorbereidingen. De locatiehouder zorgt dan dat de photobooth klaarstaat voor gebruik en haalt de spullen de volgende dag ook weer netjes op. Wil je gebruik maken van deze service? Vink dat dan aan bij je boeking.

 

Wat kun je met onze photobooth?

  • Je huurt ‘m een complete dag
  • Foto’s, video’s, gif’jes, slow motion beelden en boomerangs maken 
  • Digitale feestaccessoires + stickers toevoegen aan je gemaakte foto’s
  • Verstuur je gemaakte beeld direct via SMS en e-mail.
  • Keuze uit 15 fotostrip indelingen

*Met de printer erbij krijg je na iedere fotosessie direct een of meerdere printjes

 

 

Zonder printer €195,-   Met printer €295,-

Onze reviews

Wat zeggen onze klanten uit Rotterdam

Top service, duidelijkheid over de prijs en snelle communicatie. Ik raad dit bedrijf aan wanneer je een photobooth wilt huren voor je feest - Juliette
Een echte sfeermaker op onze bruiloft. Zo fijn dat alle gasten los konden gaan met het maken van foto's en dat deze tweemaal afgedrukt werden. - Tes
De photobooth was echt een superleuk onderdeel van onze bruiloft! Makkelijk te bedienen en goede kwaliteit beelden. Het liep de hele avond storm! - Dirk-Jan
Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over de photobooth?

Na het inpluggen van de kabels is alles klaar! Propfun zorgt dat de instellingen goed staan. Je hoeft dus weinig technisch inzicht te hebben om de photobooth klaar te zetten op je feest. Bij de pagina ´Praktische informatie´ kun je een video vinden over het klaarzetten van de spullen. Kom je er niet uit? Check dan de instructievideo's in de iPad app. Lukt 't ook dan niet? Bel ons! We zijn goed bereikbaar en helpen je graag verder zodat je maximaal gebruik kunt maken van de photobooth.

Daar zullen we altijd ons best voor doen! Je haalt de photobooth in principe de dag van het feest op en brengt 'm de volgende dag weer terug. We snappen dat dit qua planning soms lastig is. Is de photobooth een dag eerder beschikbaar en is de locatiehouder in de gelegenheid om alles mee te geven? Dan mag je de photobooth van ons al eerder ophalen. Je brengt de photobooth de volgende dag terug. Is de volgende dag een zondag of is de photobooth de dag na het feest niét verhuurd? Dan mag je 'm van ons ook op een andere dag terugbrengen. Wij gaan er vanuit dat je de photobooth alleen op de huurdag gebruikt.

De photobooth past in een gemiddeld formaat auto. Hij past bijvoorbeeld in een Volkswagen Polo. Is je auto groter? Dan past 't zeker! We raden je aan om met een lege auto te komen. Wanneer je autostoeltjes en grote boodschappentassen thuis laat, gaan de vier losse onderdelen van de photobooth prima in de auto passen. Meer praktische informatie kun je vinden op de pagina ‘praktische informatie’.

Jazeker! We hebben (bijna) altijd een photobooth voor je beschikbaar. Je kunt op hierboven bij 'check beschikbaarheid' bekijken op welk afhaaladres er een photobooth beschikbaar is.

Photobooth huren voor je feest in Rotterdam

Een Photobooth voelt zich op elk feestje thuis, zoals bruiloften, jubilea, vrijgezellenparty’s, bedrijfs- en studentenfeestjes. Maar ook een festival kun je er flink meer opleuken. Je kunt het inkleden als extra activiteit: feestgangers kunnen even op de foto voor het (digitale) gastenboek of ermee een boodschap voor het feestvarken opnemen. Of wissel de foto’s aan elkaar uit als herinnering aan een onvergetelijke avond. Omdat iedereen even de rust en tijd neemt om voor de fotozuil te staan en te poseren, ontstaan vaak de leukste foto’s.

Photobooth zakelijk huren

Niet alleen op een bedrijfsfeestje voelt onze Photobooth zich thuis, je kunt deze zuil ook inzetten bij beurzen, productpresentaties en workshops. Collega’s en klanten kunnen dan via de photobooth een mening over een product of dienst geven; nog makkelijker en duidelijker dan handgeschreven evaluaties en rapporten. Voor dat soort toepassingen kunnen we de photobooth ook helemaal uitrusten in de stijl van je bedrijf en de prints en digitale beelden voorzien van de nodige logo’s en slogans.

Photobooth: op elk feestje raak

Onze klanten die de Propfun photobooth in Rotterdam hebben gehuurd, zijn allemaal enthousiast. Op studentenfeestjes, verjaardagen, gala’s, housewarmings, kerst- en nieuwsjaarsfeestjes…. waar is onze photobooth niet geweest? En altijd blijkt het weer een groot succes te zijn! Het recept is simpel; je sluit hem aan, je gasten gaan in gezellige of ludieke poses op de foto of video en de ingebouwde computer mailt ze door of print ze direct uit.

Bel ons tussen 09:00 en 17:00 Bel-Contact-Propfun-Support-Team-1 Telefoonnummer: +31(0)88-8580858

DEZE BEDRIJVEN ZIJN FAN

Heineken
Walibi
Jumbo
Bookingcom
Rabobank
AlbertHeijn
Adyen
Arvato