Photobooth huren voor Kerst

6 juni 2022 | Blog

Een photobooth huren voor Kerst maakt de borrel helemaal compleet. Want wie wil er nu niet een te gek aandenken maken aan een fantastisch feest? Samen op de foto gaan maakt een borrel of feestje voor Kerst helemaal af. En door een photobooth te huren voor Kerst maak je het maken van deze aandenkens nog gemakkelijker.

Huur een photobooth voor jouw kerstborrel. Kerst is de meest gezellige periode van het jaar. Leg de beleving samen vast op beeld en geniet ook na de feestdagen nog van de leuke tijd die je met vrienden, familie en collega’s hebt gehad. De photobooth is door z’n compacte vorm geschikt om in huis te gebruiken. Je kunt de photobooth juist ook groots opzetten op je kerst borrel of bij de sfeervolle kerstmarkt in het dorp. 

Photobooth huren voor Kerst

Een photobooth geeft je alle mogelijkheid om op een ruimere locatie feestelijke Kerstfoto’s te maken. Hoe? Door middel van de tablet. Klik verschillende stickers en filters aan, zoals Kerstmutsen of een gewei, ga klaar staan en er wordt een foto gemaakt. Deze foto verstuur je gemakkelijk naar je e-mail of per sms naar je toe. Kies je voor een deluxe photobooth huren voor Kerst, dan heb je er een printer bij die twee identieke fotostripjes voor je print. Alle digitale foto’s worden tevens opgeslagen, zodat je er later ook van kunt genieten. Grote kans dat je na de kerstvakantie alle strips op kantoor tegen komt.

Met de Propfun Photobooth maak je de allerleukste foto’s en kun je elke fotostrip een kerst-tintje meegeven. Je kunt dit op meerdere manieren doen. Je kunt op elke fotostrip een vaste tekst of afbeelding laten printen. Dit kan het logo van je bedrijf zijn, jouw eigen naam, of juist een kerstwens. 

Na het maken van de foto in de photobooth, kun je de foto bewerken. Geef jezelf een gewei, krijg de toffe baard die je altijd al wilde of steek een paar snoepstokken in je haar. Na het bewerken van de foto’s krijg je direct 1 grote of 2 fotostrips uit de printer. Wil je de foto’s ook online delen? Stuur het fraai versierde bestand dan per SMS of e-mail naar jezelf en deel ‘m vervolgens op Social Media.

Leuke ideeën delen we graag, daarom deze gratis tip: hang alle gemaakte foto strips aan een slinger en hang deze slinger op een opvallende plek op in je huis, in het verenigingsgebouw of in de bedrijfskantine.

Zelf in elkaar zetten en bedienen

Het leuke aan een photobooth huren voor Kerst bij Propfun, is dat het in elkaar zetten, plaatsen en installeren van de photobooth heel gemakkelijk is. Het is zelfs mogelijk om het fotokader van de printjes aan te passen. Zet bijvoorbeeld je bedrijfslogo erop, samen met een vrolijke Kerstgroet. Kies je voor de optie om de foto’s te laten printen, dan kun je voor de onbeperkte aantal fotostripjes kiezen. Het is mogelijk om de rol zelf te vervangen (indien dit nodig is). Wij leggen van te voren uit hoe dit moet en anders bekijk je nog even onze handige videotutorial. Omdat de photobooth gemakkelijk in gebruik is, kan iedereen het bedienen. Dat gaat leuke herinneringen opleveren!

Tijdens het kerst-feest wil je gezelligheid, samen eten en kletsen over wat je bezighoudt. Je wilt je photobooth gauw en eenvoudig in gebruik nemen om samen te gekke foto’s te maken. Met de photobooth van Propfun zit je dan goed. 

De locatiehouder zorgt er voor dat de photobooth juist is ingesteld. De fotostrip met daarop een tekst of wens naar keuze, is netjes ingeladen. De photobooth is hierdoor direct klaar voor gebruik op het feest. 

Je zet de photobooth binnen een paar minuten op wanneer je bij de feestlocatie bent. Op de iPad vind je handige instructievideo’s voor het opbouwen van de photobooth, maar kun je ook zien hoe je na uren foto’s maken het papier vervangt. 

Photobooth huren voor Kerst? Succes gegarandeerd!

Wij verhuren de photobooth standaard voor een hele dag. Dat is inclusief ophalen en terugbrengen. Heb je interesse om met een photobooth huren de Kerst partijtjes nóg leuker te maken? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van de vele mogelijkheden.

Bij Propfun huur je een photobooth altijd voor een complete dag. Gaat je feest door tot in de kleine uurtjes? Blijf de photobooth dan gerust gebruiken tot het einde van het feest.

Samen met de locatiehouder bespreek je wanneer je de photobooth ophaalt en terugbrengt. Soms kun je de photobooth al een dag voor het feest afhalen. Zo heb je extra tijd om alles klaar te zetten. Op die manier voorkom je dat er een rij met ongeduldige gasten achter je staat die allemaal de photobooth willen gebruiken. 

Vind je het fijn dat de photobooth bezorgd, geinstalleerd en weer opgehaald wordt? Laat het ons weten, we kijken graag de beschikbaarheid en mogelijkheid voor je na. Je mag ook direct reserveren op onze website en kiezen voor de ‘breng- en haalservice’. De locatiehouder in de regio komt de photobooth voor jou klaarzetten. Zo kan ’t feest direct beginnen!