Photobooth huren Bruiloft en Trouwfeest

In de top 5 van wedding must-haves staat inmiddels bij iedere bruiloft een photobooth. Wil jij een photobooth huren voor je trouwfeest? Dan zijn de Propfun photobooths een hele goede keuze. Je huurt ‘m lekker voor de hele trouwdag, haalt ‘m zelf in de buurt op en print onbeperkt. Met een photobooth op je trouwfeest heb je unieke, persoonlijke bedankjes voor je gasten, je hebt de hele dag entertainment én kunt zelf ook nog nagenieten van alle foto’s. Zo wordt een photobooth op je huwelijk een daverend succes bij jong en oud.

 

Een photobooth huren voor een bruiloft?

Geen bruiloft is compleet zonder photobooth. Naast sfeervolle muziek, lekker eten en drinken én goed gezelschap is een photobooth huren voor een bruiloft de échte sfeermaker. Samen met familie, vrienden en kennissen maak je onvergetelijke foto’s bij de Propfun photobooth. Dat wordt een bruiloft met photobooth om nooit te vergeten.

 

Een photobooth huren voor een trouwfeest voor maar € 295!

Een photobooth huren voor een trouwfeest zorgt dat jouw trouwfeest nog lang besproken wordt. Wij zijn er natuurlijk graag bij met zo’n herinneringsvolle photobooth. Onze photobooth voor je trouwfeest haal je in de buurt op, je zet ‘m zelf neer en zo heb je gegarandeerd een scherpe prijs. Wil jij een hoge fun factor en een feest van start tot de laatste noot? Dan weten wij wel welke keuze je gaat maken. Een goedkope photobooth huren voor je trouwfeest doe je bij Propfun!

 

Hoe werkt het huren van de photobooth voor je bruiloft?

Wil je een photobooth huren voor jouw bruiloft? Dan ben je hier op de goede plek. Kies je voor Propfun, dan kies je voor méér dan een fotohokje. Je kiest voor top service en kwaliteit en een te gekke photobooth die bij jou in de regio af te halen is. Je kiest ook voor herinneringen die blijven, in de vorm van gezelligheid op de avond en leuke fotostrips die je op de koelkast kunt plakken.

 

Propfun verhuurt photobooths, verspreid over heel Nederland en België. Zo is er altijd een photobooth bij jou in de buurt. Je huurt onze photobooth al voor €295 per dag. Dat is inclusief onbeperkt foto’s printen, video’s maken, hele dag huur en digitale feestaccessoires. Zo kun je tijdens je feest herinneringen maken en vastleggen voor het leven!

 

Je boekt de photobooth via onze website. Na het boeken en betalen ontvang je direct de contactgegevens van de locatiehouder. Samen stem je af wanneer je de photobooth ophaalt en terugbrengt. Wil je dat wij je ontzorgen? Dan doen we dat! Alle locatiehouders kunnen de photobooth namelijk naar jouw trouwlocatie brengen. Handig he? Boek de breng- en haalservice bij je bestelling en de locatiehouder zorgt er voor dat alles piekfijn klaarstaat op jouw feest. Na het feest haalt de locatiehouder de spullen weer op. 

Wat kun je met onze photobooth op je bruiloft?

  • Je huurt de photobooth voor de volledige dag van je bruiloft
  • Foto’s, video’s, gif’jes, slow motion beelden en boomerangs maken 
  • Digitale feestaccessoires + stickers toevoegen aan je gemaakte foto’s
  • Verstuur je gemaakte beeld direct via SMS en e-mail.
  • Keuze uit 15 fotostrip indelingen

*Met de printer erbij krijg je na iedere fotosessie direct een of meerdere printjes

 

 

Photobooth digitaal €195,-

 

 

Photobooth met printer €295,-

Onze reviews

Wat zeggen onze klanten

Vooral de kinderen konden geen genoeg van de Photobooth krijgen! Maar ook een hoop volwassenen hebben erg gelachen. Bedankt voor een hele leuke herinnering... - Saskia
Een blijvende herinnering aan een mooie dag/avond. En als bruidspaar nog een beetje extra als je alle foto's na elkaar kunt kijken. Plezier gegarandeerd! - Geralde
Het was een mooie toevoeging tijdens onze bruiloft. We hebben nu een mooi gastenboek erbij met leuke foto's! - Marleen
Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over de photobooth voor je trouwfeest?

Na het inpluggen van de kabels is alles klaar! Propfun zorgt dat de instellingen goed staan. Je hoeft dus weinig technisch inzicht te hebben om de photobooth klaar te zetten op je feest. Bij de pagina ´Praktische informatie´ kun je een video vinden over het klaarzetten van de spullen. Kom je er niet uit? Check dan de instructievideo's in de iPad app. Lukt 't ook dan niet? Bel ons! We zijn goed bereikbaar en helpen je graag verder zodat je maximaal gebruik kunt maken van de photobooth.

Daar zullen we altijd ons best voor doen! Je haalt de photobooth in principe de dag van het feest op en brengt 'm de volgende dag weer terug. We snappen dat dit qua planning soms lastig is. Is de photobooth een dag eerder beschikbaar en is de locatiehouder in de gelegenheid om alles mee te geven? Dan mag je de photobooth van ons al eerder ophalen. Je brengt de photobooth de volgende dag terug. Is de volgende dag een zondag of is de photobooth de dag na het feest niét verhuurd? Dan mag je 'm van ons ook op een andere dag terugbrengen. Wij gaan er vanuit dat je de photobooth alleen op de huurdag gebruikt.

De photobooth past in een gemiddeld formaat auto. Hij past bijvoorbeeld in een Volkswagen Polo. Is je auto groter? Dan past 't zeker! We raden je aan om met een lege auto te komen. Wanneer je autostoeltjes en grote boodschappentassen thuis laat, gaan de vier losse onderdelen van de photobooth prima in de auto passen. Meer praktische informatie kun je vinden op de pagina ‘praktische informatie’.

Jazeker! We hebben (bijna) altijd een photobooth voor je beschikbaar. Je kunt op hierboven bij 'check beschikbaarheid' bekijken op welk afhaaladres er een photobooth beschikbaar is.

Photobooth huren voor je bruiloft

Wat maakt een photobooth huren voor je bruiloft nou zo geweldig? Is de hele avond vastleggen op de smartphone niet net zo leuk? Nou… nee! Met een photobooth heb je gelijk een tastbare herinnering van dat onvergetelijke feestje in handen. Neem en print direct foto’s, wissel ze uit en je kunt er meteen een fotowand of mooi gastenboek mee volplakken. Ideaal dus bij een bruiloft of een vrijgezellen of jubileumparty. En de ervaring leert.. iedereen doet net even wat meer zijn best om er leuk op te staan.

Bel ons tussen 09:00 en 17:00 Bel-Contact-Propfun-Support-Team-1 Telefoonnummer: +31(0)88-8580858

DEZE BEDRIJVEN ZIJN FAN

Heineken
Walibi
Jumbo
Bookingcom
Rabobank
AlbertHeijn
Adyen
Arvato