Photobooth huren voor Kerst

Kerstfeest organiseren? Bovenaan je wensenlijstje pronkt vast een kerst photobooth! Een photobooth huren past bij ieder kerstevent. Of dat nu de kerstborrel van de zaak is, de kerstmarkt in het winkelcentrum, het kerstgala op de middelbare school of de winterfair op de basisschool. De kerst photobooth zorgt voor herinneringen die vaak geprint als fotostrips nog jarenlang op het prikbord hangen en een lach op ieders gezicht toveren. Een magische kerst begint met een kerst photobooth.

 

Een photobooth huren voor kerst?

Geen kerst is compleet zonder photobooth. Naast sfeervolle muziek, lekker eten en drinken én goed gezelschap is een photobooth huren voor een kerst de échte sfeermaker. Samen met familie, vrienden en kennissen maak je onvergetelijke foto’s bij de Propfun photobooth. Dat wordt een kerst met photobooth om nooit te vergeten.

 

Een photobooth huren voor een kerstfeest voor maar € 295!

Een photobooth huren voor kerst zorgt dat jouw kerstfeest nog lang besproken wordt. Wij zijn er natuurlijk graag bij met zo’n herinneringsvolle photobooth. Onze photobooth voor je feest haal je in de buurt op, je zet ‘m zelf neer en zo heb je gegarandeerd een scherpe prijs. Wil jij een hoge fun factor en een feest van start tot de laatste noot? Dan weten wij wel welke keuze je gaat maken. Een goedkope photobooth huren voor je feest doe je bij Propfun!

 

photobooth kerst

De allertofste kerst photobooth

Wil jij een kerstevent organiseren die iedereen zich blijft herinneren? Dan is een kerst photobooth een échte must-have. De photobooths van Propfun zijn veel meer dan een saai fotohokje!

Bij ons huur je een fotobooth, videobooth, gif booth, slomo booth én boomerang booth in één! Dat zorgt voor vijf keer zoveel fun tijdens je verjaardagsfeest.

We hebben trouwens meer dan 50 afhaallocaties verspreid over Nederland en België. Zo haal je ‘m altijd in de buurt op, ophalen kan ruim voor je kerstevent begint. En doordat je ‘m zelf ophaalt huur je de photobooth voor een superscherpe prijs.

Een kerst photobooth voor maar € 295 !

6 redenen voor onze photobooth op een kerstfeest

  • Huur een hele dag
  • Inclusief onbeperkt printen (bij het krachtpatser pakket)
  • Maak foto’s, GIFjes, video, Boomerang én slomo
  • Direct digitaal delen naar mail, mobiel, via QR en Airdrop
  • Op te halen bij 50+ afhaallocaties in NL en BE
  • De beste prijs voor een feest photobooth !

 

Photobooth digitaal €195,-

 

 

Photobooth met printer €295,-

Onze reviews van de kerst photobooth

Wat zeggen onze klanten

Volwassenen en kinderen hebben genoten van de photobooth op ons kerstfeest op onze basisschool. Super bedankt! - Emma
De kerst photobooth van Propfun is simpel op te zetten, en was echt een feestje op onze kerstborrel. Wat hebben we gelachen - Devney
Een blijvende herinnering aan een sfeervolle en gezellige kerstmarkt. Rondom de vuurkorven was het gezellig met kraampjes, gluhwein en de toffe photobooth van Propfun. We hebben genoten! - Marsha-An
Veel gestelde vragen

Heb je nog vragen over de kerst photobooth voor jouw kerstfeest?

Na het inpluggen van de kabels is alles klaar! Propfun zorgt dat de instellingen goed staan. Je hoeft dus weinig technisch inzicht te hebben om de photobooth klaar te zetten op je feest. Bij de pagina ´Praktische informatie´ kun je een video vinden over het klaarzetten van de spullen. Kom je er niet uit? Check dan de instructievideo's in de iPad app. Lukt 't ook dan niet? Bel ons! We zijn goed bereikbaar en helpen je graag verder zodat je maximaal gebruik kunt maken van de photobooth.

Daar zullen we altijd ons best voor doen! Je haalt de photobooth in principe de dag van het feest op en brengt 'm de volgende dag weer terug. We snappen dat dit qua planning soms lastig is. Is de photobooth een dag eerder beschikbaar en is de locatiehouder in de gelegenheid om alles mee te geven? Dan mag je de photobooth van ons al eerder ophalen. Je brengt de photobooth de volgende dag terug. Is de volgende dag een zondag of is de photobooth de dag na het feest niét verhuurd? Dan mag je 'm van ons ook op een andere dag terugbrengen. Wij gaan er vanuit dat je de photobooth alleen op de huurdag gebruikt.

De photobooth past in een gemiddeld formaat auto. Hij past bijvoorbeeld in een Volkswagen Polo. Is je auto groter? Dan past 't zeker! We raden je aan om met een lege auto te komen. Wanneer je autostoeltjes en grote boodschappentassen thuis laat, gaan de vier losse onderdelen van de photobooth prima in de auto passen. Meer praktische informatie kun je vinden op de pagina ‘praktische informatie’.

Jazeker! We hebben (bijna) altijd een photobooth voor je beschikbaar. Je kunt hierboven bij 'check beschikbaarheid' bekijken op welk afhaaladres er een photobooth beschikbaar is.

Photobooth huren voor je kerstfeest

Een photobooth huren voor je kerstevent maakt dat iedereen naar huis gaat met tastbare herinneringen, althans, als je kiest voor ons krachtpatser pakket, waarbij je foto’s ook allemaal geprint worden. Spontane foto’s, de gezellige kerstsfeer van je event, gelach voor de photobooth én gezelligheid, hierin blinkt een photobooth absoluut uit.

Met een kerst photobooth haal je fun in huis én maak je herinneringen. Die leuke foto’s hangen nog jarenlang op de prikborden van je gasten. En elke keer dat ze die foto zien, verschijnt er weer een glimlach van oor tot oor. Zo wordt kerst dit jaar écht onvergetelijk.

Bel ons tussen 09:00 en 17:00 Bel-Contact-Propfun-Support-Team-1 Telefoonnummer: +31(0)88-8580858

DEZE BEDRIJVEN ZIJN FAN

Heineken
Walibi
Jumbo
Bookingcom
Rabobank
AlbertHeijn
Adyen
Arvato