Photobooth huren voor Babyshower

Een babyshower is pas compleet met een photobooth! Een photobooth huren voor een surprise babyshower is de beste keuze die je kunt maken voor een ‘mom to be’. De aanstaande moeder maakt de leukste foto’s met vriendinnen, collega’s, zussen en haar moeder, laat ze direct in een plakboek plakken en er door iedereen iets leuks bij schrijven, en … voila, je hebt een onvergetelijk album met de te gekste foto’s. Daar bladert ze nog vele jaren met plezier doorheen.

Babyshower? Een photobooth huren is onvergetelijk!

Een babyshower organiseer je vóór de geboorte van de baby. De ‘mom to be’ zet je die dag in het zonnetje. Samen herinneringen ophalen, maar ook herinneringen maken, leuke dingen doen met elkaar, een high tea of ander lekker eten en drinken. Maar het is vooral FUN !
Daarbij mag een photobooth toch niet ontbreken? Met vriendinnen en collega’s nog foto’s met de dikke buik, poseren met je moeder of een toffe dikke-buik-slomo-video opnemen en delen op je socials. Dat wordt een babyshower om nooit te vergeten.

Een photobooth huren voor een babyshower

De babyshower organiseren doe je vaak bij één van de vriendinnen, zussen of de moeder thuis, Maar steeds vaker zien we dat de babyshower buiten de deur gevierd wordt in een restaurant of zaaltje. Daar hebben ze vaak speciale high-tea’s die helemaal in het teken staan van de babyshower. Een photobooth huren voor een babyshower zorgt dat dat feestje nog lang besproken wordt. Wij zijn er natuurlijk graag bij met zo’n herinneringsvolle photobooth. Onze babyshower photobooth haal je in de buurt op, je zet ‘m zelf neer en zo heb je gegarandeerd een scherpe prijs.

Photobooth huren voor een surprise babyshower? Check hier ons pakket

De surprise babyshower photobooth

Ben jij een babyshower aan het organiseren voor je zus, BFF, collega of dochter? Dan is een Propfun photobooth een échte must-have. De photobooths van Propfun zijn veel meer dan een saaie fotobooth! Bij ons huur je een fotobooth, videobooth, gif booth, slomo booth én boomerang booth in één! Dat zorgt voor vijf keer zoveel fun tijdens een babyshower. We hebben trouwens meer dan 50 afhaallocaties verspreid over Nederland en België. Zo haal je ‘m altijd in de buurt op, ophalen kan ruim voor de babyshower begint. En doordat je ‘m zelf ophaalt huur je de photobooth voor een superscherpe prijs.

BEL PROPFUN +31(0)88-8580858
Photobooth met extra ontwerp opties

6 redenen voor onze photobooth op een babyshower

Een photobooth voor babyshower voor maar € 295 !

  • Huur een hele dag
  • Inclusief onbeperkt printen (bij het krachtpatser pakket)
  • Maak foto’s, GIFjes, video, Boomerang én slomo
  • Direct digitaal delen naar mail, mobiel, via QR en Airdrop
  • Op te halen bij 50+ afhaallocaties in NL en BE
  • De beste prijs voor een photobooth !
Bekijk ons pakket
Photobooth - Krachtpatser pakket

Photobooth huren babyshower

Wie organiseert de babyshower? Dat kan een vriendin of een groepje vriendinnen zijn, maar ook de moeder of zus en soms zelfs een goede collega zijn veel geziene organisatoren.

Dat het een surprise is voor de aanstaande moeder, dat jullie haar die dag vertroetelen en met elkaar de aankomende geboorte vieren is maar het belangrijkste.

Hoe en waar je de babyshower ook organiseert, dat een photobooth erbij hoort is eigenlijk wel een feit.

Reserveer nu
babyshower photobooth

Kies de afhaallocatie voor de babyshower photobooth

Alkmaar
Almere
Apeldoorn
Arnhem (Westervoort)
Assen
Banholt
Begijnendijk (Aarschot)
Bladel
Breukelen
Bruchterveld
Brunssum
Buitenpost
Bunnik
Burgum
Culemborg
Delfgauw
Den Haag (Voorburg)
Den Helder
Deventer
Ede
Eindhoven
Elburg
Emmeloord
Enschede
Etten-Leur
Gent
Groningen
Haarlem
Hellevoetsluis
Langezwaag
Leiden
Maastricht
Meer
Nieuwkoop
Oud-Beijerland
Ouderkerk aan den ijssel
Rennepont
Schijndel
Sneek
Spijkenisse
Swalmen
Tilburg
Veendam
Venray
Wierden
Wijchen
Woerden
Zandhoven (Pulle)
Zoetermeer
Zuienkerke (Brugge)
Zwolle
loading-img Even geduld…Wij zoeken een beschikbare afhaallocatie
loading-img

Voor boekingen op een termijn korter dan 2 dagen adviseren wij om telefonisch contact op te nemen, zodat wij kunnen controleren of de boeking nog mogelijk is.

Ons telefoonnummer: +31(0)88-8580858