Photobooth huren voor Babyshower

Een babyshower is pas compleet met een photobooth! Een photobooth huren voor een surprise babyshower is de beste keuze die je kunt maken voor een ‘mom to be’. De aanstaande moeder maakt de leukste foto’s met vriendinnen, collega’s, zussen en haar moeder, laat ze direct in een plakboek plakken en er door iedereen iets leuks bij schrijven, en … voila, je hebt een onvergetelijk album met de te gekste foto’s. Daar bladert ze nog vele jaren met plezier doorheen.

Babyshower? Een photobooth huren is onvergetelijk!

Een babyshower organiseer je vóór de geboorte van de baby. De ‘mom to be’ zet je die dag in het zonnetje. Samen herinneringen ophalen, maar ook herinneringen maken, leuke dingen doen met elkaar, een high tea of ander lekker eten en drinken. Maar het is vooral FUN !
Daarbij mag een photobooth toch niet ontbreken? Met vriendinnen en collega’s nog foto’s met de dikke buik, poseren met je moeder of een toffe dikke-buik-slomo-video opnemen en delen op je socials. Dat wordt een babyshower om nooit te vergeten.

Een photobooth huren voor een babyshower

De babyshower organiseren doe je vaak bij één van de vriendinnen, zussen of de moeder thuis, Maar steeds vaker zien we dat de babyshower buiten de deur gevierd wordt in een restaurant of zaaltje. Daar hebben ze vaak speciale high-tea’s die helemaal in het teken staan van de babyshower. Een photobooth huren voor een babyshower zorgt dat dat feestje nog lang besproken wordt. Wij zijn er natuurlijk graag bij met zo’n herinneringsvolle photobooth. Onze babyshower photobooth haal je in de buurt op, je zet ‘m zelf neer en zo heb je gegarandeerd een scherpe prijs. Een goedkope photobooth huren voor je babyshower doe je bij Propfun!

 

De surprise babyshower photobooth

Ben jij een babyshower aan het organiseren voor je zus, BFF, collega of dochter? Dan is een Propfun photobooth een échte must-have. De photobooths van Propfun zijn veel meer dan een saaie fotobooth! Bij ons huur je een fotobooth, videobooth, gif booth, slomo booth én boomerang booth in één! Dat zorgt voor vijf keer zoveel fun tijdens een babyshower. We hebben trouwens meer dan 50 afhaallocaties verspreid over Nederland en België. Zo haal je ‘m altijd in de buurt op, ophalen kan ruim voor de babyshower begint. En doordat je ‘m zelf ophaalt huur je de photobooth voor een superscherpe prijs.

6 redenen voor onze photobooth op een babyshower

  • Huur een hele dag
  • Inclusief onbeperkt printen (bij het krachtpatser pakket)
  • Maak foto’s, GIFjes, video, Boomerang én slomo
  • Direct digitaal delen naar mail, mobiel, via QR en Airdrop
  • Op te halen bij 50+ afhaallocaties in NL en BE
  • De beste prijs voor een photobooth !

 

 

Photobooth digitaal €195,-

 

 

Photobooth met printer €295,-

Onze reviews

Wat zeggen onze klanten over een photobooth op een babyshower

Vriendinnen, collega's, kinderen, ouders, opa's en oma's, écht iedereen had lol met de photobooth op mijn babyshower - Babette
Wat heb ik enorm genoten van de photobooth op mijn babyshower, het was het mooiste cadeau dat ik had kunnen krijgen - Zoë
De babyshower van onze dochter werd onvergetelijk dankzij de honderden foto's die met de photobooth gemaakt zijn - Claudia & Martin
Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over de photobooth voor je babyshower?

Na het inpluggen van de kabels is alles klaar! Propfun zorgt dat de instellingen goed staan. Je hoeft dus weinig technisch inzicht te hebben om de photobooth klaar te zetten op je feest. Bij de pagina ´Praktische informatie´ kun je een video vinden over het klaarzetten van de spullen. Kom je er niet uit? Check dan de instructievideo's in de iPad app. Lukt 't ook dan niet? Bel ons! We zijn goed bereikbaar en helpen je graag verder zodat je maximaal gebruik kunt maken van de photobooth.

Daar zullen we altijd ons best voor doen! Je haalt de photobooth in principe de dag van de babyshower op en brengt 'm de volgende dag weer terug. We snappen dat dit qua planning soms lastig is. Is de photobooth een dag eerder beschikbaar en is de locatiehouder in de gelegenheid om alles mee te geven? Dan mag je de photobooth van ons al eerder ophalen. Je brengt de photobooth de volgende dag terug. Is de volgende dag een zondag of is de photobooth de dag na het feest niét verhuurd? Dan mag je 'm van ons ook op een andere dag terugbrengen. Wij gaan er vanuit dat je de photobooth alleen op de huurdag gebruikt.

De photobooth past in een gemiddeld formaat auto. Hij past bijvoorbeeld in een Volkswagen Polo. Is je auto groter? Dan past 't zeker! We raden je aan om met een lege auto te komen. Wanneer je autostoeltjes en grote boodschappentassen thuis laat, gaan de vier losse onderdelen van de photobooth prima in de auto passen. Meer praktische informatie kun je vinden op de pagina ‘praktische informatie’.

Jazeker! We hebben (bijna) altijd een photobooth voor je beschikbaar. Je kunt op hierboven bij 'check beschikbaarheid' bekijken op welk afhaaladres er een photobooth beschikbaar is.

Een onvergetelijke babyshower met een Propfun photobooth

Wil jij de babyshower een onvergetelijke sparkle geven? Maak de babyshower uniek met een babyshower photobooth huren. Zo hebben de mama in spé, haar vriendinnen, moeder, schoonmoeder, collega’s, zussen een tastbare herinnering om mee naar huis te nemen als printje. Maar dat niet alleen, de herinneringen in de vorm van slomo video’s, boomerangs en GIFjes worden ook volop gedeeld via WhatsApp en de socials.

Samen voor de photobooth, kijk maar eens of je iedereen tegelijk voor de lens weet te krijgen. Een groepsfoto of groeps-Boomerang is ook zo gemaakt.

Bel ons tussen 09:00 en 17:00 Bel-Contact-Propfun-Support-Team-1 Telefoonnummer: +31(0)88-8580858

DEZE BEDRIJVEN ZIJN FAN

Heineken
Walibi
Jumbo
Bookingcom
Rabobank
AlbertHeijn
Adyen
Arvato