Photobooth huren voor Feest

Een feestje, bruiloft of new years eve party? Het huren van onze photobooths is elke keer opnieuw weer een hit en ze worden voor allerlei feestjes ingezet. Een feest photobooth is de perfecte fun factor voor ieder feest. Van receptie tot gala, van kinderfeest tot open dag. Een photobooth is altijd een feestje, zeker als deze van Propfun is.

 

Een photobooth huren voor een feest?

Geen feest is compleet zonder photobooth. Naast sfeervolle muziek, lekker eten en drinken én goed gezelschap is een photobooth huren voor een feest de échte sfeermaker. Samen met familie, vrienden en kennissen maak je onvergetelijke foto’s bij de Propfun photobooth. Dat wordt een feest met photobooth om nooit te vergeten.

 

Een photobooth huren voor een feest voor maar € 295!

Een photobooth huren voor een feest zorgt dat jouw feest nog lang besproken wordt. Wij zijn er natuurlijk graag bij met zo’n herinneringsvolle photobooth. Onze photobooth voor je feest haal je in de buurt op, je zet ‘m zelf neer en zo heb je gegarandeerd een scherpe prijs. Wil jij een hoge fun factor en een feest van start tot de laatste noot? Dan weten wij wel welke keuze je gaat maken. Een goedkope photobooth huren voor je feest doe je bij Propfun!

 

Photobooth huren feest

Organiseer je een écht feest? Muziek aan, cocktails erbij én een fotobooth. Misschien kleinschalig thuis of in de kroeg, of pak je het groot aan en verwacht je honderden of zelfs duizenden gasten.

 

Hoe je je feest ook organiseert, dat een photobooth niet mag ontbreken is eigenlijk wel een feit.

Ga jij een feest organiseren dat iedereen zich blijft herinneren? Dan is een Propfun photobooth een échte must-have. De photobooths van Propfun zijn veel meer dan een saai fotohokje! Bij ons huur je een fotobooth, videobooth, gif booth, slomo booth én boomerang booth in één! Dat zorgt voor vijf keer zoveel fun tijdens je feest. We hebben trouwens meer dan 50 afhaallocaties verspreid over Nederland en België. Zo haal je ‘m altijd in de buurt op, ophalen kan ruim voor je feest begint. En doordat je ‘m zelf ophaalt huur je de photobooth voor een superscherpe prijs.

6 redenen voor onze photobooth huren voor een feest

  • Huur een hele dag
  • Inclusief onbeperkt printen (bij het krachtpatser pakket)
  • Maak foto’s, GIFjes, video, Boomerang én slomo
  • Direct digitaal delen naar mail, mobiel, via QR en Airdrop
  • Op te halen bij 50+ afhaallocaties in NL en BE
  • De beste prijs voor een feest photobooth !

 

Photobooth digitaal €195,-

 

 

Photobooth met printer €295,-

Onze reviews van de feest photobooth

Wat zeggen onze klanten

Volwassenen en kinderen hebben genoten van de photobooth op ons feest. Super bedankt! - Esmee
De feest photobooth van Propfun is simpel op te zetten, en was echt een feestje op ons feestje. Wat hebben we gelachen - Dieter
Een blijvende herinnering aan een mooi feest. En als feestvierders was het extra leuk om na afloop te genieten van het online fotoalbum. Plezier gegarandeerd! - Jantina
Veel gestelde vragen

Heb je nog vragen over de feest photobooth voor jouw feest?

Na het inpluggen van de kabels is alles klaar! Propfun zorgt dat de instellingen goed staan. Je hoeft dus weinig technisch inzicht te hebben om de photobooth klaar te zetten op je feest. Bij de pagina ´Praktische informatie´ kun je een video vinden over het klaarzetten van de spullen. Kom je er niet uit? Check dan de instructievideo's in de iPad app. Lukt 't ook dan niet? Bel ons! We zijn goed bereikbaar en helpen je graag verder zodat je maximaal gebruik kunt maken van de photobooth.

Daar zullen we altijd ons best voor doen! Je haalt de photobooth in principe de dag van het feest op en brengt 'm de volgende dag weer terug. We snappen dat dit qua planning soms lastig is. Is de photobooth een dag eerder beschikbaar en is de locatiehouder in de gelegenheid om alles mee te geven? Dan mag je de photobooth van ons al eerder ophalen. Je brengt de photobooth de volgende dag terug. Is de volgende dag een zondag of is de photobooth de dag na het feest niét verhuurd? Dan mag je 'm van ons ook op een andere dag terugbrengen. Wij gaan er vanuit dat je de photobooth alleen op de huurdag gebruikt.

De photobooth past in een gemiddeld formaat auto. Hij past bijvoorbeeld in een Volkswagen Polo. Is je auto groter? Dan past 't zeker! We raden je aan om met een lege auto te komen. Wanneer je autostoeltjes en grote boodschappentassen thuis laat, gaan de vier losse onderdelen van de photobooth prima in de auto passen. Meer praktische informatie kun je vinden op de pagina ‘praktische informatie’.

Jazeker! We hebben (bijna) altijd een photobooth voor je beschikbaar. Je kunt hierboven bij 'check beschikbaarheid' bekijken op welk afhaaladres er een photobooth beschikbaar is.

Photobooth huren voor je feest

Een photobooth huren voor je feest is een geweldig idee? Met een photobooth krijg je héél andere plaatjes dan een feest fotograaf weet te maken. De foto’s van de photobooth zijn ongedwongen, spontaan en de gezelligheid spat er vanaf.

Én wat het allerleukste is … de photobooth huren feest mét printer zorgt dat iedere gast van jouw feest vertrekt met z’n eigen collectie fotostrips in handen, borstzak of handtas. Dus met een photobooth op je feest heb je fun én tastbare herinneringen.

 

Bel ons tussen 09:00 en 17:00 Bel-Contact-Propfun-Support-Team-1 Telefoonnummer: +31(0)88-8580858

DEZE BEDRIJVEN ZIJN FAN

Heineken
Walibi
Jumbo
Bookingcom
Rabobank
AlbertHeijn
Adyen
Arvato