Photobooth huren voor Verjaardag

Een verjaardag is pas compleet met een photobooth! Een photobooth huren voor een verjaardag is de beste keuze die je kunt maken voor een onvergetelijk verjaardagsfeest. De jarige maakt de hele dag foto’s met alle gasten, laat ze direct in een plakboek plakken en door de gasten er iets leuks bij schrijven, en … voila, je hebt een onvergetelijk album met de te gekste foto’s. Daar bladert de jarige nog vele jaren met plezier doorheen.

 

Een photobooth huren voor je verjaardag?

Geen verjaardag is compleet zonder photobooth. Naast sfeervolle muziek, lekker eten en drinken én goed gezelschap is een photobooth huren voor je verjaardag de échte sfeermaker. Samen met familie, vrienden en kennissen maak je onvergetelijke foto’s bij de Propfun photobooth. Dat wordt een verjaardag met photobooth om nooit te vergeten.

 

Een photobooth huren voor je verjaardag voor maar € 295!

Een photobooth huren voor een verjaardag zorgt dat jouw verjaardag nog lang besproken wordt. Wij zijn er natuurlijk graag bij met zo’n herinneringsvolle photobooth. Onze photobooth voor je verjaardag haal je in de buurt op, je zet ‘m zelf neer en zo heb je gegarandeerd een scherpe prijs. Wil jij een hoge fun factor en een feest van start tot de laatste noot? Dan weten wij wel welke keuze je gaat maken. Een goedkope photobooth huren voor je verjaardag doe je bij Propfun!

 

De Hieperdepiep Hoera verjaardags photobooth huren

“Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is … “. Ga jij een verjaardag organiseren die iedereen zich blijft herinneren? Dan is een Propfun photobooth een échte must-have. De photobooths van Propfun zijn veel meer dan een saai fotohokje! Bij ons huur je een fotobooth, videobooth, gif booth, slomo booth én boomerang booth in één! Dat zorgt voor vijf keer zoveel fun tijdens je verjaardagsfeest.

 

We hebben trouwens meer dan 50 afhaallocaties verspreid over Nederland en België. Zo haal je ‘m altijd in de buurt op, ophalen kan ruim voor je verjaardagsfeest begint. En doordat je ‘m zelf ophaalt huur je de photobooth voor een superscherpe prijs.

6 redenen voor een photobooth huren op je verjaardag

  • Huur een hele dag
  • Inclusief onbeperkt printen (bij het krachtpatser pakket)
  • Maak foto’s, GIFjes, video, Boomerang én slomo
  • Direct digitaal delen naar mail, mobiel, via QR en Airdrop
  • Op te halen bij 50+ afhaallocaties in NL en BE
  • De beste prijs voor een photobooth !

 

 

Photobooth digitaal €195,-

 

 

Photobooth met printer €295,-

Onze reviews

Wat zeggen onze klanten over een photobooth op een verjaardag

Kinderen, ouders, opa's en oma's, écht iedereen had lol met de photobooth op mijn verjaardag - Lorna
Wat heb ik enorm genoten van de photobooth op mijn 50ste verjaardag, het was het mooiste cadeau dat ik had kunnen krijgen - Marjan
De 16de verjaardag van onze dochter werd onvergetelijk dankzij de honderden foto's die met de photobooth gemaakt zijn - Thijs & Willemijn
Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over de photobooth voor je verjaardag?

Na het inpluggen van de kabels is alles klaar! Propfun zorgt dat de instellingen goed staan. Je hoeft dus weinig technisch inzicht te hebben om de photobooth klaar te zetten op je feest. Bij de pagina ´Praktische informatie´ kun je een video vinden over het klaarzetten van de spullen. Kom je er niet uit? Check dan de instructievideo's in de iPad app. Lukt 't ook dan niet? Bel ons! We zijn goed bereikbaar en helpen je graag verder zodat je maximaal gebruik kunt maken van de photobooth.

Daar zullen we altijd ons best voor doen! Je haalt de photobooth in principe de dag van de verjaardag op en brengt 'm de volgende dag weer terug. We snappen dat dit qua planning soms lastig is. Is de photobooth een dag eerder beschikbaar en is de locatiehouder in de gelegenheid om alles mee te geven? Dan mag je de photobooth van ons al eerder ophalen. Je brengt de photobooth de volgende dag terug. Is de volgende dag een zondag of is de photobooth de dag na het feest niét verhuurd? Dan mag je 'm van ons ook op een andere dag terugbrengen. Wij gaan er vanuit dat je de photobooth alleen op de huurdag gebruikt.

De photobooth past in een gemiddeld formaat auto. Hij past bijvoorbeeld in een Volkswagen Polo. Is je auto groter? Dan past 't zeker! We raden je aan om met een lege auto te komen. Wanneer je autostoeltjes en grote boodschappentassen thuis laat, gaan de vier losse onderdelen van de photobooth prima in de auto passen. Meer praktische informatie kun je vinden op de pagina ‘praktische informatie’.

Jazeker! We hebben (bijna) altijd een photobooth voor je beschikbaar. Je kunt op hierboven bij 'check beschikbaarheid' bekijken op welk afhaaladres er een photobooth beschikbaar is.

Een unieke verjaardag dankzij de Propfun photobooth

Wil jij je verjaardag net dat tikkeltje extra geven? Een beetje extra fun in huis halen? Maak je verjaardag uniek met een verjaardag photobooth huren! Zo hebben jij en je gasten direct een tastbare herinnering van jouw unieke, onvergetelijke verjaardag. Samen voor de photobooth, kijk maar eens of je iedereen tegelijk voor de lens weet te krijgen. Zo haal je fun én tastbare herinneringen in handen. Én die geprinte foto’s uit de photobooth hangen nog jaren bij iedereen op het prikbord.

 

Bel ons tussen 09:00 en 17:00 Bel-Contact-Propfun-Support-Team-1 Telefoonnummer: +31(0)88-8580858

DEZE BEDRIJVEN ZIJN FAN

Heineken
Walibi
Jumbo
Bookingcom
Rabobank
AlbertHeijn
Adyen
Arvato